2777
2789

چ کدی بزنم دخترم پنج سالش کامل هست کد ملی شوهرم میخواد یا دخترم

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

برنامه شما رونصب کرده همسرم ازاونجا موجودی کالابرگ رومیبینیم من تا الان دوماه شارژ شده هردفعه یک میلیون بیشترشارژ نمیشه که بایدبریدفروشگاه خریدش کنید اگرشارژ شده باشه براتون پیام میادکه کودک شما مشمول کالابرگ شده 

پسرم ۴سال ونیمشه کمبودوزن داره مرکز بهداشت اسمشوردکرده

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه شما رونصب کرده همسرم ازاونجا موجودی کالابرگ رومیبینیم من تا الان دوماه شارژ شده هردفعه یک میل ...

روی شماره خودم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

*500*1463#بزن 

از راست به چپ 

با سیمکارت سرپرست 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
روی شماره خودم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

بایدشماره سرپرست باشه

باید بری فروشگاهای اتکا ،افق کوروش،دیلی مارکت اینا 

بعضی ها دستگاه دارندکه کارتت رومیزنی میگن شارژ شده یانه

کالا برگ چیه

یعنی کارتت شارڗ میشه اما بایدبری فروشگاه موادغڋایی بگیری نمیشه پول برداشت کرد

باید بری فروشگاهای اتکا ،افق کوروش،دیلی مارکت اینا  بعضی ها دستگاه دارندکه کارتت رومیزنی میگن ...

اهان شوهرم شهر دیگه هست میگم بره بپرسه