2777
2789

که راجبش تاپیک می زنم

آخه من سر یه موضوعی مشکل دارم بخاطر اون آبم با کسی تا قبلش تو یه جوب نمی رفت همش تنها بودم😢

البته خجالت می کشم اینجا بگم چون همینجوری هنوز هیچی نشده یکی قفلی اومده تو سایت بهم تیکه میندازه میترسم بگم بهونه بدم دستش که بازم مسخرم کنه ولی خب میگم😕

من عادت دارم یک هفته در میون می رم حموم دست خودمم نیست کلا از زمانی که یادمه از زیرش در می رفتم و میونم با حموم خوب نبود بعد هر کی بقل دستیم می نشست هی غر می زد بو میاد 

حالا این مبینا خودشم مثل منه از بس بو گل میده واسه همین غر نمی زنه بهم😅

تو رو خدا عضو جدیدم گناه دارم باهام مهربون تر باشین😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منو بزور از حموم میکشن بیرون

خادااا

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

منو تو جامون باید با هم عوض شه منو زوری میفرستن تو حموم😄 میگن بو گرفتی برو دیگه منتظر چی نشستی😅

خب چرا فراری گلم؟ برا خودت میگن ولی بازم هرجور راحتی

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

خب چرا فراری گلم؟ برا خودت میگن ولی بازم هرجور راحتی

خیلی فکر کردم دلیلشو پیدا کنم هنوز به نتیجه نرسیدم🤣

ولی با این که گفتی هر جور راحتی خیلی حال کردم چون به نظرم احترام گذاشتی

ممنون🌹

خیلی فکر کردم دلیلشو پیدا کنم هنوز به نتیجه نرسیدم🤣 ولی با این که گفتی هر جور راحتی خیلی حال کردم ...

عجبب😂

خب بلاخره باید ب افکار هم احترام بذاریم 

موفق باشی عزیزم