2777
2789
عنوان

تعبیر خواب 😴

99 بازدید | 5 پست

سلام

کسی خواب ببینه شخصی که از پیشش رفته قبلا

الان براش انگشتر بیاره و دستش کنه تعبیرش چیه؟؟

اتفاق بدی ممکن رخ بده؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺

جدایی تون ثابت میشه کاملا 

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

اسی از هوش مصنوعی پرسیدم اینجوری گفت

تعبیر خواب می‌تواند متفاوت باشد، اما به طور کلی می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که شخصی که رفته است هنوز در ذهن شما وجود دارد و احتمالا احساساتی مرتبط با او دارید. این می‌تواند نشان‌دهنده عدم به‌خاطرسپردن از او یا انتقال احساسات و امید به ارتباط دوباره با او باشد. اما تعبیر دقیق‌تر خواب به اطلاعات بیشتر و شرایط زندگی شما نیاز دارد. این خواب ممکن است به احساسات شخصی خودتان و نگرانی‌هایتان نیز مرتبط باشد. 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی از هوش مصنوعی پرسیدم اینجوری گفت تعبیر خواب می‌تواند متفاوت باشد، اما به طور کلی می‌تواند نشان‌ ...

مرسی خواهر

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
مرسی خواهر

خواهش میکنم عزیزم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..