2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیشد که نرفتی دامپزشکی؟ 

نه. اول اینکه خب خیلی باید درس میخوندم و حدودا دوسالی پشت کنکور میموندم بعد اون زمان دو سه سال پیش بود اون تایم دامپزشکی زیاد هنوز توی ایران درامد نداشت ولی الان بظرم شغل پردرامدی هست ولی توی شهرهای بزرگ اگه شناخته و معروف نشی فایده نداره 

درساشونم واقعا سخته

الان معماری میخونم😁

نه. اول اینکه خب خیلی باید درس میخوندم و حدودا دوسالی پشت کنکور میموندم بعد اون زمان دو سه سال پیش ب ...

موفق باشی گلم

ولی من سر همین کنکور دارم از افسردگی میمیرم اگه دامپزشکی نیارم باید یسال دیگه بمونم🥹

موفق باشی گلم ولی من سر همین کنکور دارم از افسردگی میمیرم اگه دامپزشکی نیارم باید یسال دیگه بمونم🥹

قربونت 

اره اره منم همینطور شده بودم من اصلا نمیخواستم که پشت کنکور بمونم

گفتم هرچی قبول بشم میرم حالا ازاد یا ملی فرقی نداره

تو رشتت عالیه من میترسم هیچی قبول نشم😂😂😂

نه خب منم رشته های مسخره ای اوردم🫠😁

دیگه ازاد بدون کنکور ثبت نام کردم 

ولی شما اگه مثلا بخوای دامپزشکی ازاد بری شهریه‌ات خیلی زیاد میشه پزشکیا شهریه شون زیاده اگر که توانایی مالی شو دارین بنظرم انتخاب خوبیه تا بخوای بمونی تا ملی قبول بشی بعضیا که پشت کنکور میمونن خب جدی میخونن و جای خوب قبول میشین ولی برای بعضیا برعکسه طرف افسرده میشه و .‌.. که بنظرم اصلا ارزششون نداره

خوبه که نه ع لحاظ مادی هیچ مشکلی نیس فقط دغدغه قبول شدنس

رشته ات تجربیه؟

باید با توجه به شهرت ببینی بدون کنکوره یا نه 

ولی اگه تجربی هستی باید بخونی انشالله قبول میشی

ولی اگه ریاضی هستی کلا قبولی😁

رشته ات تجربیه؟ باید با توجه به شهرت ببینی بدون کنکوره یا نه  ولی اگه تجربی هستی باید بخونی ا ...

آره تجربیم

رتبه زیر ۱٠هزار راحت دامپزشکی میاری من ۲۲هزارم دیدم 

برا تهران زیر ۵هزار میخواد

آره تجربیم رتبه زیر ۱٠هزار راحت دامپزشکی میاری من ۲۲هزارم دیدم  برا تهران زیر ۵هزار میخواد

اوه سخت شد🫠

بنظرم اگه خیلیییییی علاقه داری و روحی روانی میتونی بخون و پشت کنکور بمون ولی اگه میبینی نمیتونی هرچی که خوب بود و قبول شدی برو 

من خودم الان که دانشجو ام تازه دارم میفهمم درس خوندن توی ایران واقعا فایده خاصی نداره مگر اینکه بخوای بخونی و مهاجرت کنی بقییه‌ش همش پول و پارتیه

اوه سخت شد🫠 بنظرم اگه خیلیییییی علاقه داری و روحی روانی میتونی بخون و پشت کنکور بمون ولی اگه میبین ...

علاقه دارم ولی روح و روانم خیلی شخماتیک شده😂

ینی از ملاک های قبولی ۵٠ درصد سوادشو دارم ٠/۵درصد روحیشو🗿 

علاقه دارم ولی روح و روانم خیلی شخماتیک شده😂 ینی از ملاک های قبولی ۵٠ درصد سوادشو دارم ٠/۵درصد روح ...

😂😂

سخته واقعا انشالله بتونی قبول بشی

کتابخونه و سالن مطالعه هم خوبه سعی کن یا تفریح کوچیک داشته باشی