2777
2789
عنوان

زندگی با دیابت سخته؟

1247 بازدید | 28 پست

من 34 سالمه یه ساله دیابتی شدم 

تازه اوضاع زندگی داشت بهتر میشد 

بچه هام بزرگ شده بودن. تازه میخاستم یه نفس راحت بکشم  هر چند هنوز مبل وتخت خواب وخیلی چیزای دیگه نتونستم بگیرم.. یکی دو سال دیگه سختی هامون تموم میشد... میتونستم به آرزوهام برسمو

از چیزایی که به سختی به دست آوردم لذت ببرم که دیابت گرفتم....آرزو همه چی به دلم موند..دلم خشک شد.. تو این یه سال به اندازه همه عمرم سخت گذشت...

قبل از دیابت لااقل غذا میتونستم بخورم ولی الان یه دل سیر غذا خوردن هم برام شده آرزو... 

ترس از آینده که قراره چی به سرم بیاد داغونم کرده 

خدایا نمیدونم کارات چه حکمتی داره ولی به خودت قسم خسته ام دیگه توانی برام نمونده.... 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم آخه چرا به خودت داری استرس میدی. 

دیابت خیلی وقته روش های کنترلش اومده.

داروهاشو به موقع بخور.

سبک زندیگتو هم کنترل کن ، مثل اینکه رژیمی. چند وقت یه بار هم میتونی شیرینی وفست بود به مقدار کم بخوری.

اگه سبک زندگی تو کنترل کنی و فعالیت مناسب هم داشته باشی اصلا به هیچ کدوم از عوارض دیابت هم مبتلا نمی شی.

بعضی دم نوش ها هم هستن که عالی جواب میدن ، من اسمشو الآن دقیق خاطرم نیست ولی سرکه سیب خونگی هم میگن خیلی خوبه. نصف این بیماری های مضمن به خاطر تنش و اضطرابه برو ورزش هایی مثل یوگا که تنشت رو کم کنی.

...I got this feeling in my SOUL
درسته ولی دیابت پر از حسرت ورنجه... 

کامل درکت میکنم  من نزدیکانم کسی رو دارم دیابت داشته باشه... سعی کن روحیه قوی ای داشته باشی و سبک زندگیت رو عوض کنی. منظورم اینه هی به چیزایی  که نمیشه فکر نکن سعی کن حداقل با دیابت از خورد و خوراکت حداکثر لذت رو ببری . ورزشم حیلی کمکت میکنه

عزیز دلم آخه چرا به خودت داری استرس میدی.  دیابت خیلی وقته روش های کنترلش اومده. داروهاشو به ...

الان روش زندگی وتغذیم همینطوره که شما میگی ولی بعضی وقتا خسته میشم وکم میارم.... 

کنترل کردن غذا خیلی سخته من خودم باید برای بچه ها غذا آماده کنم ولی خودم نمیتونم سیر غذا بخورم اینا ...

و یه چیزی هم بگم ، کسی که دیابت داره میتونه سیر غذا بخوره فقط باید چیزایی  که انتخاب میکنه هوشمندانه باشه. مثلا اگه یه کیک بخوری  سیر نمیشی در عین حال دیگه نمیشه چیزی  بخوری. تخم مرغ و پروتیئنی هارو راحت میتونی بخوری ،چربی رو هم باز راحت تری . کربوهیدرات که باید کمش کنی و شکرم قطع.

کنترل کردن غذا خیلی سخته من خودم باید برای بچه ها غذا آماده کنم ولی خودم نمیتونم سیر غذا بخورم اینا ...

سخته ولی ارزش سلامتیتو داره.توروخدا رعایت کن.من خالم درگیر دیابته و اصلا رعایت نکرده الان حتی انسولینم اثر نداره.ورزش و تغذیتو جدی بگیر.ان شاءالله کنترل میشه

کامل درکت میکنم  من نزدیکانم کسی رو دارم دیابت داشته باشه... سعی کن روحیه قوی ای داشته باشی و س ...

میشه بپرسم اون نفر دیابت نوع یک هست یا دو؟ 

انسولین میزنه یا قرص 

چند ساله دیابت داره مشکلی براش پیش نیومده؟ 

لاغر نشده؟