2777
2789
عنوان

زندگی با دیابت سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 28 پست
انسولین میزنه؟  مشکلی براش پیش نیومده؟  لاغرم شده؟

ازحدود ۴۰ سالگی دیابت داشت تو ۷۰ سالگی انسولین رو شروع کرد عزیزم اگر رعایت کنی میتونی یه زندگی کاملا عادی داشته باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم اون نفر دیابت نوع یک هست یا دو؟  انسولین میزنه یا قرص  چند ساله دیابت داره مش ...

نوع ۱ ، 2 سال ، ۷ سالشه

انسولین و قرص

نه رعایت میکنه کامل مقدار کالری مصرف رو بخوره  که لاغر نشه همه ی چیزایی  جایگزینم میخره، همه ی چیزای جایگزینی دیابتی.

شما چطور؟ یک هستین یا ۲؟

و یه چیزی هم بگم ، کسی که دیابت داره میتونه سیر غذا بخوره فقط باید چیزایی  که انتخاب میکنه هوشم ...

آره منم روشم همینه گلم ولی بعضی وقتا دوست داری مثل بقیه بدون نگرانی هر چی دوست داری بخوری... 

نوع ۱ ، 2 سال ، ۷ سالشه انسولین و قرص نه رعایت میکنه کامل مقدار کالری مصرف رو بخوره  که لاغر ...

من نوع 2 هستم قندم با رژیم ودارو ناشتا 91 ودوساعته 85 وسه ماهه 5/5 الی 6 هست وقرص میخورم.... 

بیشتر سبزیجات میخورم.. قندای مصنوعی رو حذف کردم 

خیلی رعایت میکنم 

من نوع 2 هستم قندم با رژیم ودارو ناشتا 91 ودوساعته 85 وسه ماهه 5/5 الی 6 هست وقرص میخورم....  ...

لطفا خیلییی رعایت کن ، اگه نوع ۲ خیلی اذیتت میکنه ، اگه رعایت نکنی و خدایی نکرده  یک بشی خیلی بیشتر  اذیت میشی. من اطرافیانم دو هم دارن و کامل رعایت میکنن.

کربوهیدرات ساده رو حذف  کن حتما خیلی تاثیر داره. من خودم قند ندارم ولی تقریبا ۵ ساله تقریبا چیزای قندی نمیخورم، کربوهیدارت ساده اصلا و الان بعد این همه سال اون عطش شیرینی جات قبل رو ندارم.. خواستم بگم شدنیه و  بعد چند وقت اصلا بدنت و ذهنت عادت میکنه نگران نباش

برنج ونون چقد میخورین؟  اونایی که نوع دو هستن لاغر شدن؟

نه راستش تپلم شدن 😅 چون به اشتباه فکر میکنن‌ دیابت دارن نباید تحرک داشته باشن.. نون فقط جو یا چاودار برنج خیلی کم ، پروتئین زیاد میخورم

منم نوع دو دارم ..شما اوضاعتون چطور شد ادمین ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ