2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهرم گشنه موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 38 پست
بعدش هی زود زود میگفت پاشو برا خودت غذا بکش منم گفتم مرسی مامان میل ندارم دیدم جلو مهمونا زشت اومد آ ...

عزیزم نباید اجازه میگرفتی وقتی از صبح رفتب وگشنه ای ومادرشوهرت میشناسی چه رفتاری داره مثل خودش پرو باش برو بردار بخور

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش هی زود زود میگفت پاشو برا خودت غذا بکش منم گفتم مرسی مامان میل ندارم دیدم جلو مهمونا زشت اومد آ ...

واییییی😬😐 دیگ اجازه گرفتنت چی بود 

خودت برمیداشتی میخوردی اونکه همش دنبالت نبود

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
خیلی خراب شدم من اصلا به کتفش هم نبود بعد شب از گشنگی مریم شدم رفتم سرم زدم شوهرم زود زود میگفت غذا ...

به شوهرت بگو عزیزم واقعا متاسفم میدونم ادم تومهمونی چقد کارکنه گشنش میشه بهش نمیگفنی خودت برمیداشتی با چایی میخوردی  میگفتی ن شام خودم ن نهار حالا یه شیرینی که چیزی نیست

به شوهرت بگو عزیزم واقعا متاسفم میدونم ادم تومهمونی چقد کارکنه گشنش میشه بهش نمیگفنی خودت برمیداشتی ...

گذاشته بود بالا کابینت دستم نمی‌رسید گفتم به شوهرم بگم بیاد بده یکی بخورم گفت نه بمونه فردا میخوری

وووا از صبح بیگاری کشیده 

این چ مدل مهمونی دادن😬😬😬

ب همسرت بگو خب 

دیگه ام نرو ،ببخشید حتی برای نیرو کمکی هم باشه بیشتر از این باید ب فکر خورد و خوراکش باشی چ برسه ک بچه اش هستی توام ،هوووف من دیوونه شدم 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

وووا از صبح بیگاری کشیده  این چ مدل مهمونی دادن😬😬😬 ب همسرت بگو خب  دیگه ام نرو ...

دیه آخر شب سر گئجه گرفته بودم شوهرم برد دکتر سرم زدم خیلی اعصبانی شد میگه مامان که می‌گفت غذا اینا خوردی امروزم شوهرم گفت نرو

خیلی خراب شدم من اصلا به کتفش هم نبود بعد شب از گشنگی مریم شدم رفتم سرم زدم شوهرم زود زود میگفت غذا ...

عزیزم با شکمت رودربایستی نکن. ببخشید مادرشوهرت اگر حتی از بیرون کمکی میاورد باید ناهار و شام و میوه و میانوعده بهش میداد!