سه تا بچه دارم شوهرم خیلی عصبیه. ولی خیلیم مهربونه زندگیمون خیلی عاشقانست همدیگرو خیلی دوست داریم. البته که خون دلها داشتیم انقدر بی پولی کشیدیم سختی کشیدیم قهر ها داشتیم انقدر از هم خسته شدیم دعوا کردیم تا الان ۱۵ ساله ازدواج کردیم خسته شدم شوهرم خیلی رو وسایل حساسه تا یچیز میشکنه یا خراب میشه مکافات داریم در این حد نها نمیدونم حالا که این اینطوریه چرا همچی تو خونه ما میشکنه مخصوصا به دست پسرم. دیشب داشتن با خواهرش تو خونه بدو بدو میکردن خوردن به باند. افتاد شکست. من همچیرو از دم دست جمع کردم یعنی هیچی نیست که خطر ناک باشه کم مونده بود سیم باند بکشه تلوزیون هم بیوفته تکون خورد برگشت سر جاش شوهرم باند که جمع کرد هیچ همش میگفت به شما هیچ چیز نباید داد باید همش تو نداری باشید رفتم دسشویی دوتاشون با سیم زده بود بیچاره پسرم جیش کرده بود شلوارش فرار کرده بودن تو اتاق.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه اینم اومدم باندی داشت جمع میکرد دخترم تو اتاق همش صدای پچ پچ و خندش میومد. داشته مسخره بازی در میآورده میگفته بابا الان داره باندی با میخ از دیوار اویزون میکنه بعد میخندید شوهرم بدتر عصبی شد رفت حیاط یه اتاق جدا داره خیلی عصبی میره شبا اونجا میمونه اعصابش ضعیفه. شب اومد گفت صبح تنها میزاری برن مدرسه من نمیبرمشون دیگه هیچی هم واسشون نمیخورم بخاطر اینا دیگه ماشین در نمیارم بیرون میزارم فقط تو سختی باشید از فلانی بدتر میشم. خلاصه که خسته شدم از دست کاراش شب تا صبح گریه کردم دلم میخواست هر سه تامون بکشم بمونه با این وسایلش الانم همین طور دلم میخواد هم دوتا بچهام هم خودمو بکشم.
فقط این نیست که نمیدونم چه زجری کشیده تو بچگیش فقط میدونم خیلی کتک خورده هر چی میخره منت میزاره. همچی میخرها. ولی مثلا برا پسرم کفش مارک خریده دو تومن همش میگه ببین بهترین کفش خریدم چرا خرابش کردی. یا دوچرخشون یا لباسشون چرا خراب کردی چرا کهنه کردی چرا تموم کردی. چرا شکست. دیگه تحمل ندارم مادر شوهرمم انقدر روی همچین حساسه. اینم مثل مادرش همیشه چیزای مارکو خوب میخره ولی از دماغمون در میاره
ببین الان گرونیه واقعا خرید یه وسیله جدید سخته، ولی خوب وسیله برای استفاده است دیگه متاسفانه ما ایرانی ها برده وسایلامون هستیم. شما در آرامش با همسرتون صحبت بکنید و بدی کارشو توضیح بدید. بهش بگید اگر انقدر ناراحت خراب شدن وسایلی گرونشو نخر. ادم وسایل ارزونو با ارامش استفاده بکنه بهتر از اینه وسایل گرون با استرس استفاده کنه. برای بچه ها تونم اگر وسیله میخره، بگید خودت میدونی اگر دوست داری گرون بخر ولی منت نذارو و اگر خراب کردن چیزی نگو در غیر اینصورت نخر