زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 عنوان از هم سرویسی هام متنفرم 91 بازدید | 19 پست میشه لطفاً سنم رو نپرسید من دبیرستانی هستم کلاس نهم هستم دیگه کنید چند سالته با سرویس میرم میام بعد نمیدونم کلا ازشون خوشم نمیاد به مامانم هم گفتم گوش نمیکنه با حرفم کاربر جدید هستم🥰 دیروز | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرلین عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2532 دیگه مجبوری باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛ 👁️👄👁️
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10608 چندتا رفتار ازشون بگو آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 چندتا رفتار ازشون بگو یبار برگشتنی گفتن بیاین بازی کنیم من اسمم النا هستش به نفرشون بهم گفت بدونه النا هم بازی کنیم حالا النا نباشه چی میشه کاربر جدید هستم🥰
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10608 یبار برگشتنی گفتن بیاین بازی کنیم من اسمم النا هستش به نفرشون بهم گفت بدونه النا هم بازی کنیم حالا ا ... حسودن حرفشون را پرت می کنند تو را تو جمعشون زیاد راه نمیدن؟ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 حسودن حرفشون را پرت می کنند تو را تو جمعشون زیاد راه نمیدن؟ چرا ولی کلا خیلی بی ادب هستی خجالتی نمیکشه کاربر جدید هستم🥰
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10608 چرا ولی کلا خیلی بی ادب هستی خجالتی نمیکشه من چه بی ادبی کردم؟😐😑 آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ca_t عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 57 سرویس و قرار داد میبندم نمیشه ماریس گرد من که سرویس و کنسل کردن راحت شدم (مشکل همسرویسی ها نبودن)
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 حسودن حرفشون را پرت می کنند تو را تو جمعشون زیاد راه نمیدن؟ ببخشید بیادب هست کاربر جدید هستم🥰
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 من چه بی ادبی کردم؟😐😑 نه بی ادب هست اشتباه نوشتم معذرت میخوام کاربر جدید هستم🥰
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 113 دیگه مجبوری آخه تا ۸ ماه باید این بی ادب هارو تحمل کنمممممم کاربر جدید هستم🥰
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10608 نه بی ادب هست اشتباه نوشتم معذرت میخوام خواهش می کنم باهاشون حرف نزن تو سرویس جلو بشین بی محلی کن بهشون آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨