2777
2789
عنوان

بازی ایران قطر عصری

577 بازدید | 46 پست

من اصلا فوتبالی نیستم نمیدونم چرا امسالی اینطور شدم از بازی سوریه به بعد استرسی شدم عصری بازی دارن تپس قلب گرفتم میدونم هیچی به من نمیدن ولی خیلی خیلی دلم میخواد ببره چکار کنم حالم خوب بشه استرسم کم بشه موقع بازی اصلا نگاه نمیکنم بخصوص دقایق اخرو  با ژاپن هم بازی کرد مردم و زنده شدم از استرس همش میرفتم تو اتاق میومدم بیرون ببینم چی شد اروم قرار ندارم وقتی هم برد از خو شحالی گریم گرفت ... اصلا اینطوری نبودم خدا کنه ببریم .... داور عرب تماشاچیا زیاد با اینکه ایران بازی قبلی برد بیشتری داشته ولی خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل بخدا

هرچه پیش ایدخوش آید

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
ما که خندان میرویم😁

شما گریان برو

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖