2777
2789

این تعطیلی های پیش رو قراره مهمون بیاد خونمون میخوام یه شب شام براشون فلافل خونگی با مخلفات درست کنم

قبلا هم چندباری درست کرده بودم اما طعمش بی نظیر مثل بیرونیا نمیشه  

میشه شما راهنماییم کنین دوستای خوبم    

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گشنیز جعفری بریز با ادویه ابادان،وسیر فراوون عالی میشه

ممنون عزیزم  

سیب زمینی و پیاز و گوجه هم بریزم؟

زیره و رازیانه پودر کن بریز خیلی خوبه

ممنون خانوم گل

حتما  شما از سیب زمینی و یه پیاز کوچولو هم داخل موادش استفاده میکنین؟

ادویه فلافل میخواد داخل موادشم فلفل دلمه گوجه سیب زمینی و پیاز و سیر خیلی خوشمزه میشه 

اتفاقا ادویه فلافل گرفتم دو باری دارم از اون استفاده میکنم

ممنون دوستم  

نخود خیس خورده رو دوبار چرخ کن پیاز رنده شده که آبشو گرفتی و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و بکینگ پودر بهش اضافه کن و با دستت قشنگ وَرز بده بعد نیم ساعت بذار تو یخچال بمونه و بعد قالب بزن و سرخش کن

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

توی شهر ما پره از فلافل فروشی همه کیلیویی از اونجا میخرن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اول نخودا باید چندروز خیس بخورن.یه دور اول نخودا رو چرخ میکنم.یه دور هم با گشنیز جعفری و پیاز و سیر فراوان چرخ میکنم.بعد ادویه فلافل و پودر انبه و نمک میزنم.بعضی وقتا اب گوجه یکم میزنم.بعضی وقتا پودر بکینیگ پودر میزنم.توی روغن فراوان باید سرخ بشه

میگی مال خودت بی نظیر میشه همان درست کن

نه عزیزدلم مال من مثل بیرونیا نمیشه

طعمش به نظرم اونجوری که باید لذیذ نیست  

یکم نوک قاشق جوش شیرین بریز پوک بشه فلافل خونگی که سنگین میشه اصلا قابل خوردن نیست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``