2777
2789
عنوان

خواهشاً لاغر هایی بیان که قبلا چاق بودن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 65 پست
بچه ت چند ماهشه؟؟ بعد ۶_ ۷ ماهگی میتونی رژیم بگیری. اگه درست بخوری شیرت اونقد کم نمیشه کمتر هم اگه ...

بچم ۶ماهشع منتها شیر خیلی میخوره نمیتونم رژیم بگیرم وگرنه شیری نمیمونه برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 3ماهه زایمان کردم قبل حاملگی 68بودم تو حاملگی ب80کیلو رسیدم الان 75هستم دارم افسردگی میگیرم روزب ...

عزیزم سلام چرا باید افسردگی بگیری این خیلی طبیعیه .بعدا اگه خواستی وزن کم کنی تاپیک اول منو بخون

دخترمن شیرشب خبلی میخورد ،بعد کلا بدغذا بود جز شیرهیچی نمیخورد

دخترمنم همینطوره الان ولی ذره لاغری هیچ

غذاهم کم میخورم روزی خیلی باشه دووعده ولی بدنم ضعیفه دستام مورمور داره سرم بی‌هوا 

بعد زایمان خیلی چیزا توی زندگی من تغییر کرد  خواب  تفریح  استراحت  اینا همه ...

آره عزیزم اینا خیلی طبیعی هست سعی کن لذت ببری و بخودت سخا نگیری  دو سال دیگه یادت میره همچین روزایی داشتی و حتی دلت تنگ میشه 

منم مثل شما بودم متاسفانه شیردهی لاغرم نکرد در صورتیکه که بقیه رو چوب میکنه تازه من دو سال شیر دادم ...

دقیقا همینطوره میخوام ورزش رو شروع کنم کسی نیست بچه رو نگه داره برم باشگاه از طرفی میگن شیر سمی میشه طعمش بد میشه ورزش کنی موندم چ گ...هی بخورم بخدا دوماه دیگه عیده عین خرس قطبی شدم بخدا 😐

انشالله مرسی عریزممم ♥️🥲

ناراحت نباش عزیزم راست میگم 

چیزی کم نذار وسه خودت بچه شیر میدی، بدنت نیاز داره.

منم بچه شیر میدادم خیلی چاق شدم همه میگفتن چقدر چاق شدی (دیگه مدل بدن هرکی یجوره) 

بعدش دوباره ورزش کردم برگشتم ۵۸ الان همه میگن بگو چجوری لاغر شدی

من متوجه شدم قبل بارداری هرچی بودی خیلی راحت با ورزش و اتمام شیردهی برمیگردی به همون حالت اولت

میدونی من چقدر چاق شدم بعد زایمان؟ ۲۰کیلو مجردی ۶۵کیلو بودم با قد ۱۷۰بعد زایمان شده بودم ۸۵ الانم ۷۵ ...

من راضی نیستم شما قدت بلنده من نه 

بعدشم من در دوران بارداری ۳۰کیلو اضافه کردم 

ناراحت نباش عزیزم راست میگم  چیزی کم نذار وسه خودت بچه شیر میدی، بدنت نیاز داره. منم بچه شیر ...

اره دقیقا بچم گناه داره خودمم که بیشتر از اون فوقش زود از شیر میگیرمش همون ۱سال و ۵