2777
2789
عنوان

خواهشاً لاغر هایی بیان که قبلا چاق بودن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 65 پست
میدونی من چقدر چاق شدم بعد زایمان؟ ۲۰کیلو مجردی ۶۵کیلو بودم با قد ۱۷۰بعد زایمان شده بودم ۸۵ الانم ۷۵ ...

آفرین هرتایمی یه قشنگی داره، خیلی قشنگ گفتی

فکر کنم رکورد دسته منه 

من قدم ۱۶۹ وزنم ۵۴ بود 

روز سزارین با بچه تو شکم ۷۴ بودم 

تو دوران شیردهیم ۸۷ رسیدم 

الان ۵۸ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینطوره میخوام ورزش رو شروع کنم کسی نیست بچه رو نگه داره برم باشگاه از طرفی میگن شیر سمی میشه ...

ببین اگه در ماه بالای ۳ کیلو وزن کم نکنی رو شیرت تاثیر نمیزاره. 

بذای ورزش لازم نیست باشگاه بری تو خون ورزش کنی راحت تری. وقتی که بچه ت خوابه. 

من ۱۱ کیلو‌کم‌کردم باشگاهم نرفتم. سعی کن تو خونه راه بری. اگه بتونی روزی تا یک ساعت بری خیلی خوبه. بعدم تو گوگل بزن‌کلیپ کاردیو. با اونا ورزش کن تو خونه خیلی راحت تری.

برای تغذیه ت وعده های غذاییتو حذف نکن فقط چیزای ناسالم‌و پرکالری رو حذف کن. شیرینیجات مصنوعی همه رو حذف کن که همه ش ضرره حتی بذای بچه ت. چیپس و پفک کلا حذف. کیک‌و ابمیوه صنعتی و نوشابه و کیک و شیرینی و بیسکویت رو تا حد امکان حذف کن. به جاش شیره. ارده. عسل. خرما. مویز. مشمش. انجیر. اجیل ، میوه های خشک و.. رو جایگزین کن. تو شب سعی کن برنج نخوری وعده های برنج رو بزار برا نهار. اگرم شب خوردی دو کفگیر بیشتر نخور یا از مقداری که همیشه میخوردی کمتر بخور. 

میان‌وعده حتما بخور. سعی کن میوه یا مغزیجات بخوری. میانوعده بخوری دیگه وعده اصلی غذا زیاد نمیخوری. سعی کن مصرف روغن رو هم‌کم‌کنی بیشتر اب پز بخوری. وقتی تازه غذا خوردی و بازم احساس گرسنگی میخوری یه چیزی مثل خیار یا گوجه یا کاهو بخور یا کنار غذات همیشه سالاد باشه که غذا کمتر بخوری. ورزشاتو هم‌داشته باش. مطمین باش خیلی زود وزن کم میکنی. شبا هم یک لیوان شیر بخور با شیره یا عسل. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن