2777
2789
عنوان

خواهشاً لاغر هایی بیان که قبلا چاق بودن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغر ميشي من تو شير دهي خيلي لاغر شدم 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

منم اضافه وزن دارم یعد زایمان بقول تو کمم میخورم ولی ضعیف شدم کلا خوابم افتضاح شده لاغری نمیشم...رو ...

بعد زایمان خیلی چیزا توی زندگی من تغییر کرد 

خواب 

تفریح 

استراحت 

اینا همه باعث حس بدی میشن مخصوصا که چاقم باشی 

من دخترم كمتر از دوماهش بود با اينكه سزاريني بودم يوگا شروع كردم 

البته من شير نميدادم ولي خب تازه زايمان كرده بودم و بدنم ضعيف بود 

اما پروتيئن ميخوردم و كربوهيدرات و كم كرده بودم و پروتيئن بالاتري ميخوردم 

كالري مصرفي ام و كمتر كردم 

اينجوري از اذر تا اسفند ماهي ٥ كيلو كم ميكردم 

بعد ماه رمضون شد 

البته من خيلي زياد اضافه وزن داشتم 

يكسال طول كشيد تا برگردم به وزن نرمال قدم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

بچه ت چند ماهشه؟؟

بعد ۶_ ۷ ماهگی میتونی رژیم بگیری. اگه درست بخوری شیرت اونقد کم نمیشه کمتر هم اگه بشه بچه ت غذا خور میشه. 

خواهرمم ۷۸ بود بچه شیر میداد. با کالری شماری ۱۱ کیلو‌کم کرده خودمم با کالری شماری ۱۱ کیلو کم کرد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بعد زایمان خیلی چیزا توی زندگی من تغییر کرد  خواب  تفریح  استراحت  اینا همه ...

اره واقعا درکت میکنم...منم انگار افسردگی گرفتم اصلا شاد نیستم خودمو میبینم لباسای چندناه پیشمو تو بارداری اوایل اینقدر چاق نشده بودم ک الانم...البته پهلو دارم وشکم لعنتی

منم مثل شما بودم متاسفانه شیردهی لاغرم نکرد در صورتیکه که بقیه رو چوب میکنه تازه من دو سال شیر دادم و بعد از دو سال رژیم گرفتم که شروعش سخت بود ولی انصافا رعایت هم نکردم تو شیردهی که بی تاثیر نیست یکم رعایت کن و ورزش سنگین انجام بده قطعا ۵ کیلو کم میشی حداقل