2777
2789

من هنوز فکرم پیششه یکی دوماهه پیش باهاش تموم کردم  چه غلطی کنم، مامانم میگه خواستکار میخواد بیاد من قبول نکردم بیان حسابی دعوامون شد خیلی از دستم حرص خورد عذاب وجدان گرفتم،میگید چیکار کنم بذارم بیان وقتی فکرم درگیره(همو خیلی دوست داشتیم ولی خانوادم به خاطر گذاشتش مخالفت کردن) ،تو رو خدا یه راهکار بهم بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خواستگارتو رد کن ، نه برای خواستگار قبلیت برای اینکه به خودت زمان بدی و بتونی با این موضوع کنار بیایی 

نمیدونم خانوادت چرا مخالفت کردن اما اگر هم ازدواج میکردی زندیگتو جهنم میکردن اینو مطمئن باش ، الان فقط باید به روحت استراحت بدی همین 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
به نظرم خواستگارتو رد کن ، نه برای خواستگار قبلیت برای اینکه به خودت زمان بدی و بتونی با این موضوع ک ...

نمیذاااااارن همشون میفتن به جونم که تو منتظر اونی هنوز مامانم میگه شوهر کن برو چی از جونم میخوای وایسادیمنو دق بدی

عزیزم اگه فک میکنی از یادت میره در اشتباهی ولی از من میشنوی به حرف خونواده ات گوش کن ۸ سال پیش همین اتفاقا سر من اومد الآن میبینم خونواده ام راس میگفتن به دردم نمی‌خورد ولی هنوزم که هنوزه دوسش دارم😞

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

این دوست داشتن لعنتی کارو خراب میکنه دیگه😭

ولی گاها صلاحمون اینه که بهش فکر نکنیم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نمیذاااااارن همشون میفتن به جونم که تو منتظر اونی هنوز مامانم میگه شوهر کن برو چی از جونم میخوای وای ...

بگو اونو نمیخوام ، الانم نمیخوام ازدواج کنم ، نهایتش خیلی اذیتت کردن تو دیدار خصوصی به خواستگارت بگو ، بگو دوست ندارم ازدواج کنم خودش دیگه میزاره میره 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
پسر دوست مامانمه اخه

بالاخره تو تمام ازدواجا معرف اشناست با اون خانواده که پا پیش میزاره برای ازدواج ، خوب پسر دوست مامانت باشه اگه واقعا نمیخوایی ازدواج کنی قاطع بهش بگو نمیخوام اون بنده خدا میخواد یه زندگی تشکیل بده خبر نداره از این حرفا که ، به خاطر خانوادت ازدواج نکن هر وقت امادگی ازدواج داشتی اونموقع ازدواج کن 

بالاخره تو تمام ازدواجا معرف اشناست با اون خانواده که پا پیش میزاره برای ازدواج ، خوب پسر دوست مامان ...

میدونی خودمم نمییدونم چه حالیم ،واقعا میگن طرف معلوم الحالم ،الان دقیقا حال من اینه نمیدونم با خودم چند چندم،اصلا نمیدونم چه کاری درست چه کاری غلط،من دختری نبودم بدون اطلاع خانوادم وپنهانی  وارد رابطه بشم اصلا قبول نداشتم ، ولی تو یه شرایطی قرار گرفتم ناخود اگاه جذب هم شدیم ،الان دارم بدبختی میکشم یکی دوماهه باهاشدر ارتباط نیستم ولی نمیدونم عاقبتم چی میشه ،نگران ایندم اینو که مبگن موقعیت خوبیداره رد کنم بعد چی میشه خانوادم میخوان دائم یرزنشو سرکوفت بزنن،خیلی خستم انگار توی گرداب افتادم دور خودم دارم میچرخم

میدونی خودمم نمییدونم چه حالیم ،واقعا میگن طرف معلوم الحالم ،الان دقیقا حال من اینه نمیدونم با خودم ...

حالتو میفهمم عزیزم ولی بعضی وقتا خود خانواده دو دستی بچه هاشونو میندازن تو چاه بعدم میگن به صلاحش بود!

خانوادت نمیخوان یه عمر با اون زندگی کنن که ، شما باید ببینی ملاکهات برای ازدواج چیه؟ بشین همه حرفای دلتو روی کاغذ بنویس بعدش دوباره بخون اونوقت ذهنت بیشتر متمرکز میشه که چی میخوایی یه جرقه کوچیک هم کافیه که از سردر گمی درت بیاره ، یه وقتایی با نوشتن یاد چیزایی میوفتیم که به کلی از یادمون رفته بود ، توی کاغذم اهدافتو بنویس مطمئنا نتیجه بهتری میگیری ، به خانوادت بگو زمان میخوایی برای فکر کردن حداقل اینجوری برای زمان بیشتری میخری که بتونی افکارتو جمع کنی و یک تصمیم درست بگیری