2777
2789

سلام دوستان. ماقصد داریم برای عید نوروز بوشهر بریم. قبلا بندرعباس و کیش رفتم، دریای بندر خیلی کثیف بود ولی خوب کیش دریاش عالیه. دریای بوشهر چجوریه، شفاف و تمیز و آبی هست؟ چون 70 درصد به خاطر دریاش میخوایم بیام. تفریح های دریایی مثل پاراسل و شاتل داره؟ 

بچه کوچیک دارم و خیلی جاهای تاریخیش نمیتونم برم. لطفا منو راهنمایی بکنید. میشه راحت تو دریا شنا کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ظهر یا یعد ظهر بازم تاپیک بزن 

میان میگن الان صبه کسی نیست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ممنون از شما. راستش بعد از ظهرا فرصت نمیکنم ولی ان شا الله یکروز تاپیک می زنم

توگوگلم سرچ کنی دریای بوشهرو امکاناتاش برات میاره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی سرچ کردم. ورزش های ابی سرچ کردم چیزی نیاورد و یا اینکه تمیزی دریاش و شفافیتش چطوره

بوشهر یه ساحل داره به اسم ریشهر خیلی زیباست. اگه رفتید ساحل دلوار هم ساحل تمیز و زیباییه مخصوصا غروبش که خیلی قشنگه

بوشهر یه ساحل داره به اسم ریشهر خیلی زیباست. اگه رفتید ساحل دلوار هم ساحل تمیز و زیباییه مخصوصا غروب ...

شما اهل بوشهرید؟ ساحل بوشهر مثل کیش زلاله؟ مال بندر عباس که خیلی کثیف بود رفتم