2821
2789
عنوان

دعا کنید خدا ببخشتم

147 بازدید | 22 پست

میشه دعا کنید برام

۱۱ سال پیش به خاطر نادونیم چون شرایط نگه داشتنشو نداشتیم بچه ۷ ماهه مو سقط کردم،میدونم خیلی کثیفم ولی اینو سالها بعد وقتی به کارم فکر میکردم فهمیدم

دیگه باردار نشدم، هیچ دکتری ام واسه بارداری نرفتم یه جوری انگار از خودم بابت کار کثیفی که کردم انتقام میگیرم

اگه خودش ببخشتم به هیچ دکتری احتیاج نیست

دعا کنید ببخشتم  

ایشالله😳

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای .نمیدونم چی بهت بگم؟

کاش میومدی اوناییی که هر روز پست سقط میزاشتن نصیحت میکردی که این کار عواقب سنگینی داره تا مدام دنبال سقط بچه حلال زاده نباشن

چطور تونستی؟شوهرت چی گفت؟نکشتت؟

خب میزاشتی دنیا بیا طفلکی 7 ماهش بوده 

وای .نمیدونم چی بهت بگم؟ کاش میومدی اوناییی که هر روز پست سقط میزاشتن نصیحت میکردی که این کار عواقب ...

عزیزم شما قضاوت نکن انشالله خدا ببخشه و میبخشه

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

۷ماه واقعا بزرگ بود

اگه نمیخواستید نباید میزاشتید کار ب اینجا میکشید

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

عزیزم شما قضاوت نکن انشالله خدا ببخشه و میبخشه

قضاوت نکردم.کسانی  که دلشون میاد بچه کامل هفت ماهه جگرگوشه شونو بکشنن نیاز به قضاوت امثال من ندارن

میفهمی 7 ماهه بوده .یه نوزادرو کشتن شما دلت برای نوزاد بسوزه نه پدرمادر بیرحمش

قضاوت نکردم.کسانی  که دلشون میاد بچه کامل هفت ماهه جگرگوشه شونو بکشنن نیاز به قضاوت امثال من ند ...

عزیزم همینکه نمیدونیم چ دلیلی داشتن و میگیم بیرحم یعنی قضاوت

خیلی کار بدیه اما خدا میدونه فقط...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز