2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته به نظرت دلیلش چیه واقعا من تو یه دوراهی سختم

من ۲۳ دلیلش واسه من این بود ک تو نوجوونیم وارد مساعلی شدم ک خیلی واسه سنم زود بود.بالاترم ک رفتم عقلم میگف اشتباهه ولی عین خر تو گل گیر کرده بودم الان دارم جبران میکنم ولی فقط خدا میدونه ک چقد ضرر عاطفی جانی ...دیدم 

مشکلت چیه؟

کن 28سالمه جداشدم با عشق علاقه باشوهرم ازدواج کردم اوایل همه چی خوب بود ولی به فهمیدم اعتیاد داره و خیلی تلاش کردم بعد شش سال جدا شدم بچه ندارم الان اومده میگی فرصت بهم بده من بدون تو نمیتونم زندگی کنم درست میشم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی منطقه میگم به درد زندگیم نمیخوره از طرفی هم کل مسولیت خانوادم افتاده رودوش من اصلا خوشی ندارم

کن 28سالمه جداشدم با عشق علاقه باشوهرم ازدواج کردم اوایل همه چی خوب بود ولی به فهمیدم اعتیاد داره و ...

چه شرایط سختی واقعا.بنظرم تو تلاشتو کردی فک نمیکنم درست بشه حالا میخوای باز با ی مشاور مشورت کن.از خانوادت نمیتونی مستقل شی اگ پول داری؟

چه شرایط سختی واقعا.بنظرم تو تلاشتو کردی فک نمیکنم درست بشه حالا میخوای باز با ی مشاور مشورت کن.از خ ...

حالا یه کارایی کردم واسه مستقلی ولی نمیزارن جدا زندگی کنم شهرم کوچیکه البته نیاز مالی بهشون ندارم بخدا ازکارام حالت تهوع بهم دست میده

حالا یه کارایی کردم واسه مستقلی ولی نمیزارن جدا زندگی کنم شهرم کوچیکه البته نیاز مالی بهشون ندارم بخ ...

سخت نگیر ب خودت بالاخره هممون اشتباه میکنیم امیدوارم ی مرد خوب سر رات قرار بگیره همه رو بشوره ببره