بارهاااا شده توی این سایت دیدم این موارد رو من قبلاً یه کاربری دیگه هم داشتم که تعلیق شد توی اون من هر تاپیکی میزدم حداقلش یکی میومددمیگفت با احترام باور نکردم 😐😐😐😐 خب چه با احترام چه بی احترام کسی مگه زورت کرده بیای تو تاپیک؟ اینجا یه تبادل نظر عمومیه منم قبول دارم و آدم باید جنبه انتقاد داشته باشه ولی الان یکی میاد میگه من باور نکردم! خب عسلم میگی من الان چیکار کنم. ؟ پیغمبران رو بیارم شهادت بدن من راست میگم؟ تو این سایت اصلا معلوم نیست کدوم تاپیکا درستن کدوما غلط بعد دو تا کار میتونیم بکنیم . اول این که فک کنیم همه تاپیک ها دروغه و به همه انگ دروغی بزنیم و سر چیز الکی بترکونیم تاپیک بدبختو! یا هم با این که میدونیم دروغه حداقل در حد توان راهنمایی کنیم شاید ی کاربر دیگه استفاده کرد ازش . تو حالت اول حق اونایی که راست میگن هم ضایع میشه!!!! ولی تو حالت دوم باز اومایی که کمک میخوان میتونن جواب سوالاشونو پیدا کنند
این تاپیک رو زدم که حداقل اگه قبل این این کار رو میکردید الان نکنید! گاهی واقعا دل طرف رو میشکنین اصلا بگیم طرف دچار یه سو تفاهم شده شما بدون این که از زندگیش از دلش خبر داشته باشی چطور دلت میاد زشت ترین حرفارو بهش بزنی؟ چطور میتونی دلشو بشکنی اصلا وجدانت اجازه میده؟؟:/
یه ذره همو درک کنید .. نه فقط واسه خودم تاپیک های پربازدید دعوا خیلی زیاد شده! همه الکی قفل میکنند چون یه سری کاربر بیکار میان الکی حرف میندازن! واقعا که
الان بهش انگ دروغی زدین در حالی که نمیدونین واقعا هست یا نه .... خب الان چی شد ؟ جایزه دادن بهت؟ به مراحل کشوری راه پیدا کردی؟ چه سودی برات داره ها چه سودییی؟؟؟