2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوو سفارش دادم هنوز نیومده. یه سوال ظرفارو با دستمال باید تمیز کنم بعد بذارم تو ماشین؟

منم نظرمه دوو بخرم همسرم میگه بوش بخریم شما چه مدلی گرفتید؟

بعضیا میگن دستمال نمیکشیم ولی بعد اتمام شستشو فیلترو تمیز میکنیم

منم نظرمه دوو بخرم همسرم میگه بوش بخریم شما چه مدلی گرفتید؟ بعضیا میگن دستمال نمیکشیم ولی بعد اتمام ...

من مدل شاین گرفتم عزیزم.

ماشین لباسشویی و تلویزیون دوو هم داریم خدایی هم قشنگه هم جنس خوبیه.

بنظر من حتی پاکشوما هم بگیری بهتر از مونتاژ هست.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
من مدل شاین گرفتم عزیزم. ماشین لباسشویی و تلویزیون دوو هم داریم خدایی هم قشنگه هم جنس خوبیه. بنظر ...

اره خدایی مام یخچال ساید دوو گرفتیم خیلی راضیم ماشین ظرفشوییم دوس دارم دوو بخرم دوطبقه میخوام باشه برنامه شست وشوی میوه وسبزیجات هم داشته باشه برای شما این خصوصیاتو داره؟

اره خدایی مام یخچال ساید دوو گرفتیم خیلی راضیم ماشین ظرفشوییم دوس دارم دوو بخرم دوطبقه میخوام باشه ب ...

آره اینا رو داره.

میدونم قسمت جداگانه واسه قاشق ها هم داره.که مدل ایرانی ها ندارن.بعضی از مارکا خشک کن نداره،یعنی آبکشی میکنه و تمام.

این خشک هم میکنه.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍