2777
2789
عنوان

تشکیل قلب )لطفا با تجربه ها کمک کنن(

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 48 پست
من هفته شش رفتم تشکیل نشد  هفت رفتم شد  مال خواهرم ۶ رفت گفت ضعیفه  دو هفته بعد رف ...

وآسه من سقط نشد کورتاژ شدم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله  هیچوقت فکر نمیکردم برای یه موجود اندازه بند انگشت انقد دلهره داشته باشم

ان‌شاالله به سلامتی به دنیا میاد و بغلش میکنی

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
من هفته شش رفتم تشکیل نشد  هفت رفتم شد  مال خواهرم ۶ رفت گفت ضعیفه  دو هفته بعد رف ...

خداکنه برا منم سالم باشه

ولی نمیدونم یه بار علائمم قطع و وصل شد ینی چندروز نبود دوباره اومد بعد یهو کامل قطع شد.

عزیزم انشاالله که چیزی نیست ولی چرا هفته ی ۸ نرفتی؟اینکه میگی علائم نداری یه ذره بده...

اخه دوبار قبلش سونو واژینال رفتم گفتم شاید انقد هی سونو رفتن خوب نباشه برا بچه

سلام گلم مبارکه بله ممکنه ک توی ۸ هفتگی جنین رشدش متوقف بشه..اما اون ۶ هفته ک رفتید خیلی زوده برای ص ...

ممنونم عزیزم 

اخه طبق پریود فکر میکردم ۷ هفته باشم ولی سونو گفت ۶ هفته

[QUOTE=327421264]ممنونم عزیزم  اخه طبق پریود فکر میکردم ۷ هفته باشم ولی سونو گفت ۶ هفته[/QUOTEدرسته ولی سونو دقیقه چون اززمان لقاح حساب میشه منم خودم ب حساب پریودیم الان باید ۲۵ هفته باشم ولی لقاحم دیر بوده الان توی ۲۲ ههفته ام