2777
2789
عنوان

تشکیل قلب )لطفا با تجربه ها کمک کنن(

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 48 پست
مرسی عزیزم  الان درگیر کارای سقط هستم گفتن زعفران و گل گاو زبان بخور اگخ دفع نشد فردا بیا بستر ...

ای وای.....هنوز کوچیکه با زعفران احتمال سقط هست زعفران بسته یک گرمی رو غلیظ دم کن بخور  خیلی ناراحت شدم الهب ک دیگ ازین غما تجربه نکنی سخته واقعا

ای وای.....هنوز کوچیکه با زعفران احتمال سقط هست زعفران بسته یک گرمی رو غلیظ دم کن بخور  خیلی نا ...

از دیشب تا حالا خیلی زعفرون خوردم هیچی نشد خسته شدم گل گاو زبون خوردم کلی پله رفتم بالا پایین پریدم🤕🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=327730205]از دیشب تا حالا خیلی زعفرون خوردم هیچی نشد خسته شدم گل گاو زبون خوردم کلی پله رفتم بالا پایین پریدم

سلام عزیزم چیشد جنینت افتاد بلخره ..قرص میگرفتی کاش.اگ تهرانی داروخونها میدن یواشکی 

[QUOTE=327730205]از دیشب تا حالا خیلی زعفرون خوردم هیچی نشد خسته شدم گل گاو زبون خوردم کلی پله رفتم ...

بالخره با بدبختی دفع شد.

خود دکتر گفته بود تو خونه دفع کنی بهتره.

یه بار دفع شد ناقص بود. امروز عصر با درد درحد مرگ رفتم بیمارستان دکتر معاینه کرد گفت بقایا تو دهانه رحم گیر کرده

تونست سرپایی درش بیاره

همین که درآورد خوب شدم.

خدا برا هیشکی نخواد