2777
2789
عنوان

تشکیل قلب )لطفا با تجربه ها کمک کنن(

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 48 پست
من هفته شش رفتم تشکیل نشد  هفت رفتم شد  مال خواهرم ۶ رفت گفت ضعیفه  دو هفته بعد رف ...

وآسه من سقط نشد کورتاژ شدم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله  هیچوقت فکر نمیکردم برای یه موجود اندازه بند انگشت انقد دلهره داشته باشم

ان‌شاالله به سلامتی به دنیا میاد و بغلش میکنی

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
من هفته شش رفتم تشکیل نشد  هفت رفتم شد  مال خواهرم ۶ رفت گفت ضعیفه  دو هفته بعد رف ...

خداکنه برا منم سالم باشه

ولی نمیدونم یه بار علائمم قطع و وصل شد ینی چندروز نبود دوباره اومد بعد یهو کامل قطع شد.

عزیزم انشاالله که چیزی نیست ولی چرا هفته ی ۸ نرفتی؟اینکه میگی علائم نداری یه ذره بده...

اخه دوبار قبلش سونو واژینال رفتم گفتم شاید انقد هی سونو رفتن خوب نباشه برا بچه

سلام گلم مبارکه بله ممکنه ک توی ۸ هفتگی جنین رشدش متوقف بشه..اما اون ۶ هفته ک رفتید خیلی زوده برای ص ...

ممنونم عزیزم 

اخه طبق پریود فکر میکردم ۷ هفته باشم ولی سونو گفت ۶ هفته

[QUOTE=327421264]ممنونم عزیزم  اخه طبق پریود فکر میکردم ۷ هفته باشم ولی سونو گفت ۶ هفته[/QUOTEدرسته ولی سونو دقیقه چون اززمان لقاح حساب میشه منم خودم ب حساب پریودیم الان باید ۲۵ هفته باشم ولی لقاحم دیر بوده الان توی ۲۲ ههفته ام