2777
2789
عنوان

منو همسرم 18 سال تفاوت سنی داریم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 84 پست
بگو بخاطر پول دیگه

چرا سرکوفت میرنی هی بهش  اولش نوشت ک خودش لازمه هی تکرار کنی؟

خودش تو توضیحات اعتراف کرد دیگه 

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظزم مرد پخته میومد، وضع مالی و شغل خوبی داشت شرایطش برای اذدواج خوب بود 

اما جای پدرتون هست سنش خیلی زیاد

ولی بهر حال انتخاب خودتون بوده و باید با رفتاراشون کنار بیایید🖐

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

بیخود نیست میگن مردای که زن خوشگل دارن زود میمیرن با این حرص و جوشی که این آقا داره میخوره دور از جونش ..اما قشنگ شدی یه وسیله با ارزش که خونه است شوهرت هم صاحب اون وسیله میگه نکنه کسی چشمش بهش بخوره بدزدش یا گم بشه ...

بهترین خودت باش

بعضی اوقات خودمو تو آیینه میبینم میگه حیف تو نیست، همین جور عمرت میگذره تو که زندگی نمیکنی اصلال، کلیم منو برا جدایی نرسونده میگه همه به چشم مطلقه فردا بهت نگاه میکنن کی دست دوم میگیره 😑

سلام عزیزم من خودم تجربه ازدواج با اختلاف سنی ۱۵ سال رو داشتم که به ۲ سال نکشید به اصرار من جدا شدیم 

شوهر سابق من هم شدیدا بد دل و خسیس بود و همیشه حس میکرد که من بچه گونه رفتار میکنم و سره همین مسأئل همیشه اختلاف نظر شدید داشتیم و در طول ازدواجم شدیدا افسرده شدم چون اجازه نمی‌داد که خونه پدریم برم اونقدر که بد دل بود 

ولی خدارو شکر که جدا شدم و کم کم دارم طعم زندگی کردن رو میفهم 

من پیشنهاد میکنم که یه مشاوره خانواده برید هرچند اختلاف سنیتون خیلی زیاده و این مسأله معلومه در طول زندگی اختلاف های چشمگیری به وجود میاره 

ارزوی خوشبختی دارم برات گلم ♥️🌸

سلام عزیزم من خودم تجربه ازدواج با اختلاف سنی ۱۵ سال رو داشتم که به ۲ سال نکشید به اصرار من جدا شدیم ...

خیلی بده ای کاش وقتی میبینن با آدم بچه سن کنارنمیان خب نگیرننن مگه کسی مجبورشون کردهههه، بدبختی من اینه ازم جدا نمیشه، دست از  سر زندگیم بر نمیداره آدم شریم هست ازش خیلی میترسم، یه مدت قهر بودیم می‌خواستیم جدا شیم اینقدر خونوادم اسمشو آوردن هی گفت وای دلمون براش تنگ شده اینقدر مامانم بهش زنگ زد که بازززز منو بدبخت کردن و برگشتم

بعضی اوقات خودمو تو آیینه میبینم میگه حیف تو نیست، همین جور عمرت میگذره تو که زندگی نمیکنی اصلال، کل ...

جالب اینه این دست افراد که بد دل هستن فکر میکنند همه مثل خودشون فکر میکنند هرچند شوهر سابق من بهم میگفتی بدبخت تو طلاق بگیری کسی تورو نمیگیره که تو مطلقه میشی همه میگن که این دست دوم شده  

ولی خب من به چهار ماه نکشیده دوباره ازدواج کردم و عروسی گرفتم 

چون همسرم ازدواج اولشون بود 

بعضی اوقات خودمو تو آیینه میبینم میگه حیف تو نیست، همین جور عمرت میگذره تو که زندگی نمیکنی اصلال، کل ...

نمیدونم شاید بهتر با حرفام زندگیت و. حراب نکنم ولی خوشگلی یکم صبر میکردی دو تا پسر هم استایل خودت پیدا میکردی  خوشبخت میشدی چرا ب خاطر شرایط بد خانواده یک عمر خودتون رو بدبخت میکنید همون زندانی باشی بهتر که یا میگی مطلقه میشم خوشگلی میگی طلاق بگیری صد درصد کیس خوب پسدا میکنی باز ک سنش کم باشه البته باز پول چی اینم هست واقعا نمیدونم مامانم یک سری گفت دختر ک شوهر سن بالا کرده دو روز دیگه ورد بقیه می افته و. سلیطه ویشه