2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی...سرگرم بشیم

166 بازدید | 28 پست

مامانا میدونم اینا قطعی نیست بیاین سرگرم شیم حدس بزنید نی نی من چیه دارم ۱۱ هفته رو پر میکنم 

از اول ک فهمیدم باردارم دلم چیزای خنک میخواست مثل ماست...بعد کباب مرغ...خلاصه از هفته ۶ شدیدا حالت تهوع اومد سراغم عین بچه قبلیم

بچه قبلی فقط از مرغ بدم میومد و غذاهای پختنی

کباب گوشت دوست داشتم

این از همه چی بدم میاد هیچیییی دلم نمیخواد شیرینی دوست دارم که ممنوعه برام منم نمیخورم زورکی لواشک میخورم چون دیابت بارداری داشتم قبلا

الان حتی از بوی برنج ، بوی چای ، بوی کباب متنفرم..کلا همه چی بزور میخورم مرغم ک اصلااااا همچنین تخم مرغم اصلااا

پوستم خشک تر شده همین باعث شده صورتم دیرتر چرب شه روشن تر شه

چشمام یه هاله آبی رنگ کمرنگ داره و سفید نیست ی رگه های زردم داره

هروقت سرفه میکنم یا... نی نی سمت راستمه قشنگ میفهمم

باورتون میشه هفته ۸ و ۹ قشنگ حس میکردم داره تکون میخوره نزدیک نافم؟ و خودشو سفت میکنه

اینو خوندین ممنون میشم نظراتتونو بگید

ی دعا هم برای یار توی دلیم بکنین دارم هرشب انوکساپارین میزنم وضعیتم عین قبلی نیست

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم گفت دختره

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

تاآخرنخوندم همون ک چیز خنک خاستی پسره. سرپسرم یخمک میخوردم بستنی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چرا حس کردم پسره:/

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394