2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی...سرگرم بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر پسرمم تقریبا اینطور بودم منتها از گوشت قرمز بدم نمیومد الان از همه چی بیزارم 

داشتم وسطش میخوندم هنوز یهو انگاری یکی تو سرم گفت پسره😂🫥💔

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

منم سرپسرم از سوزش معده یخمک و اب یخ ب دست بودم

من سوزش ندارم هنوز 

سر پسرمم از ماه ۴ شروع شد سوزش

اون اولاش ک مطمئن نبودم باردارم ماست و گوجه و خنکی دلم میخواست

تعجب میکنم سر اونایی که بت میگن دختره

اصلا پسر حرارت بدن مادرو بالا میبره آدم دلش چیزای خنک میخواد

بخصوص که گفتی مرغم میخوری اونایی که دختر دارن ۷۰ درصدشون از مرغ متنفر میشن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
من سوزش ندارم هنوز  سر پسرمم از ماه ۴ شروع شد سوزش اون اولاش ک مطمئن نبودم باردارم ماست و گوج ...

منم از۴ شروع شد

یادم ک میاد عذاب میکشم

هندز یادم نرفته

یخچالمون سوخت هواشرجی جنوب  طرف قول چند ردزه داد رفت کربلا تا اومد ی ماه شد

شهر غریب فقط خاهرم بود وسایل فریزر دادیم اونا ک ی هفته نشده زنگ زدن گفتن یا ببر یا بریزیم سطل زباله و ریختن

ی بار یخ نیورد 

تعجب میکنم سر اونایی که بت میگن دختره اصلا پسر حرارت بدن مادرو بالا میبره آدم دلش چیزای خنک میخواد ...

ن اولش مرغ دلم میخواست

سر پسرمم دقیقا از مرغ متنفر بودم الانم همونطور شدم

فقط گوشت قرمزم اضافه شده

همشم سردم

اوایل چیزای خنک میخواستم

منم از۴ شروع شد یادم ک میاد عذاب میکشم هندز یادم نرفته یخچالمون سوخت هواشرجی جنوب  طرف قول چ ...

بگردم🥲

منم غریبم اینجا از حالت تهوع نا ندارم غذا بپزم

اونجوری نیست هی بالا بیارم ولی شدیدا تهوع دارم و عوق میزنم

بگردم🥲 منم غریبم اینجا از حالت تهوع نا ندارم غذا بپزم اونجوری نیست هی بالا بیارم ولی شدیدا تهوع د ...

من همه باهم بود ولی بخاطر این یا دم نرفته خواهر بود و شوهرشم برادر شوهرم(دوتا خواهر دوتا برادر)

البته از این چیزا خیلی سرمون اوردن

قبل همین جریان بچش مریض بود شوهرش نبود ی دکتر نمیتونست بره منم تهوع و معده درد بردمشون دکتر تو خیابون تهوع گرفتم شبم رفتم زیر سرم

نمک نشناسن دیگه بیخیال

ولی بارداری خاطرات میمونه

سعی کنیم خاطرات خوب برا هم بسازی

من همه باهم بود ولی بخاطر این یا دم نرفته خواهر بود و شوهرشم برادر شوهرم(دوتا خواهر دوتا برادر) الب ...

ای بابا خواهر چرا ما زنا انقدر کم شانسیم

من از بارداری اولم خاطره خوب ندارم همش فتنه خواهرشوهر بود و قهر و ناسزا و.....

اینم با دعوا سروع شد

چی بگم

ان شاالله از این ب بعدش خیر باشه