2777
2789
عنوان

یارانه نقدی

692 بازدید | 6 پست

دوستان کسی اطلاع داره یارانه هارو کی واریز میکنن ؟ 

میگن زمان واریزشون تغییر دادن و اینکه اونایی ک کالا برگ هستن ۲۲۰ تومن شدن ، 

یارانه نقدی هم افزایش پیدا کرده یا هنوز همونه کسی اطلاعی داره ؟

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ...💙🦋
پنجشنبه واریز مشه.همیشه نزدیک ۲۲بهمن یه روز زودتر میریزن

نه عزیزم زمان واریز تغییر کرده دهک اول تا سوم ۲۵ام ماه بقیه ۳۰ام از این ماه اینجوریه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♦️تغییر در زمان پرداخت یارانه‌ها

🔹طبق اعلام سازمان هدفمندی، از این پس مستمری کمیته امداد و بهزیستی بیستم هر ماه، یارانه دهک‌های یک تا سه، ۲۵ هر ماه، یارانه سایر دهک‌ها سی‌ام ماه و یارانه دارو از ابتدای ماه پرداخت می‌شود

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
♦️تغییر در زمان پرداخت یارانه‌ها 🔹طبق اعلام سازمان هدفمندی، از این پس مستمری کمیته امداد و بهزی ...

چرا اینجوریشون کردن 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ...💙🦋