2777
2789

من کلا رو وسایل شخصیم حساسم نه اونجوری که نذارم کسی استفاده کنه بر عکس می ذارم به شرطی که قبلش بهم بگه 

یا مثلا رو کشوم و.... حساسم مامانم که مامانم (منظورم اینکه نزدیک تر از مادر آدم که کسی نیست)دست به کشوم نمی زنه و نزده چون می دونه حساسم 

این اخلاق منو تقریبا دیگه همه می دونن فانیل و اینا اما هر وقت که میان بلا نسبت خرررررررررررر

دست به هر چی می زنن در صورتی که من به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچی اونا دست نمی زنم 

مثلا چند ماه پیش که اومده بودن خونه مون من تازه یه ادکلن گرفته بودم بوش خیلی خوب خودمم خیلی دوست داشتم گذاشته بودم پیش بقیه لوازم آرایشیام مامانم با اون خانوم محترمم می خواست بره بیرون دیدم هی پیس پیس پیس داره صدا میاد نگو خانوم برداشته اونو خالی کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد الان که خوش از اون خریده احازه نمی ده دخترش از اون استفاده کنه می گه فقط مهمونی رفتنی اون یه اسپری 

و من یه ادکلن دیگه جدید خریدم فقط یکم از سرش خالی شده بود اون هی می رفت می یومد می گفت من از این خوشم اومده بعد خالی می کرد روش الان از نصف کمترشم مونده 

یا من رفته بودم لوازم آرایشی خریده بودم و چون اخلاق اینا رو نی دونستم بعضی از اونا رو گذاشتم تو کشوم نگو خانوم رفته از کشوم برداشته استفاده کردههههههههههه😑😡😡😡😭😭😭😭

وای یه بار فامیل ما هم اومد تو اتاقم با برسم برس کشید داشتم سکته میکردم 

من با استفاده کردنش مشکل ندارم ولی از این می سوزم خودشونم کپی چیزی که من دارمو دارن ولی می گن گرونه دلم نمیاد استفاده کنم برمی دارن برای منو خالی می کننننن