2777
2789
عنوان

آخه آدم چقدر می تونه بیشعور باشهههههههههههه😑😭😡

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فامیلامون بچه هاشونو میندازن رو سرم چی میگی.. یه بار گوشیمو که تازه خریده بودمو زدن تیکه تیکه‌ش کردن جوری که شده بود خورده شیشه

یه بارم یه کاررر واجبببی برام تهران پیش اومد یهو همشون یک صدا که آره ما می‌خوایم با خاله انیس بریم تهران مامانشونم نکرد بگه نه عزیزانم خودمون میریم تهران بعدا یهو دیدم ساک بسته‌ن برای بچه هاشون ... بعدم من بردمشون تهران 😂 تو یکی از تاپیکاهم گفتم اتفاقا تو رستوران یکیش بلند داد زد چ.ص

خلاصه ما همچین آدمایی داریم

(من خودم اینقدر که لباسامو میدزدن ازم بعد چندسال یهو میرم خونشون میبینم عه لباس من تنشونه یه بار اومدم عنکبوت پلاستیکی گذاشتم تو کمدم یه بنده خدایی دیدم تو اتاقم که لباسامه داره جیغ میزنه دیگه این روش شد برای من راه چاره)😂

من فامیلامون بچه هاشونو میندازن رو سرم چی میگی.. یه بار گوشیمو که تازه خریده بودمو زدن تیکه تیکه‌ش ک ...

تو بچه فامیل با هم همدریم بچه هاشون یکی از یکی وحشی تر و پرو تر چون من یه خورده از بچه های بزرگشون بزرگترم آوار می کنن سر من😑😂

تو بچه فامیل با هم همدریم بچه هاشون یکی از یکی وحشی تر و پرو تر چون من یه خورده از بچه های بزرگشون ب ...

نه حالا من ازدواجمم کردممم😂شوهرم آدم خوبیه تحمل میکنه هرکسه دیگه ای بود تا الان طلاقم میداد...

😂😂😂😂

یه روز اومدم تیکه بندازم شاید یکم خجالت بکشن دیدم نهههه 

تو جمع گفتم همسرم اون روز بهم گفته مگه این بچه هاهم جهیزیه‌تن که همیشه خونه‌ی ما هستن

یهو دیدم ماماناشون هر هر می‌خندن میگن وای (اسم همسرم) چقدر نمک شده . اون یکیم می‌گفت خب میگفتی بهش آره مگه بچه های غریبه‌ن

خدا به دادت برسههه😂😂😂😂

فعلا تنها ترسم اینه تا قبل از اینکه دستو پام خوب بشه اینا بیان خونم چون من نه بابام نه مامانم نه خانواده همسرم هیچکسسسس نگفتم فقط داداشم میدونه که اونم نمیدونه چرا دستو پام شکسته

کافیه اینا بیان ندونسته و ندیده یه جوری داستان میسازن برام ....

اونقدر پروئن که از رو نمی رن کلیدم یه جور از آدم می گیرن

تو که حساسی اول باید میگفتی نه که پررو نشن الانم دیر نیست بگو نه من راحت نیستم تمام یبار بدشون میاد ولی ادم میشن