2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

61 بازدید | 5 پست

سلام خانوما. 

غربالگری دوم تو چند هفتگی انجام میشه؟ 

اگه تو ۱۶هفتگی یا ۱۷هفتگی برم اشکالی داره؟!

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام غربالگری دوم رو از هفته 15 ام روز سوم به بعد انجام بدید ولی هرچی به هفته 18 نزدیک بشید خوب نیست سعی کنین زودتر انجام بدید. اما اگر توضیح خاصی در مورد هر کدوم از ایتم های ازمایش غربالگری خودتون خواستید ما تو سایت مرکزمون اطلاعات کاملی گذاشتیم ولی اینجا اجازه نمیده لینکش رو بذارم میتونین تو گوگل اینو سرچ کنین سایت دکتر زعیمی غربالگری تو اون مطلب هر چی بخواید در مورد ایتم های غربالگری هست می تونین بخونین اگر هم جواب نگرفتید می تونین زیر همون مطلب سوال کنین تا دکتر خودشون اخر شب ها بهتون جواب بدن. توی صفحه اول سایت هم لینک مطالب غربالگری هست

سلام غربالگری دوم رو از هفته 15 ام روز سوم به بعد انجام بدید ولی هرچی به هفته 18 نزدیک بشید خوب نیست ...

خیلی ممنونم مرسی❤️ 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :)