رویای___خیس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2390 عنوان این حجم مو و حجم ریزش طبیعیه ایا؟؟؟+عکس 189 بازدید | 11 پست الان از جلو سرم میزارم ک البته جلوی موهام یخورده نسبت ب پشت موهام کم پشت تره و اون موهایی هم ک وقتی شونه کردم چند تا هست بنظرتون طبیعیه یا ریزشه؟صبور باشین لطفا شاید یکم طول کشید نتم ضعیفهممنون 1402/11/17 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ننو عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 5310 نه طبیعیه.ولی زینک بخر هفته ای ی دونه بخور کلا واسه سلامت موها خوبه پرسه در جریان امواج صوت
رویای___خیس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2390 نه طبیعیه. ولی زینک بخر هفته ای ی دونه بخور کلا واسه سلامت موها خوبه ۲۰۰ تا دونه میشه یعنی؟؟زینک چاق میکنه منو بیوتین بگیرم هروز بخورم؟
رویای___خیس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2390 زیاد نیست ریزشش طبیعیه یعنی هروز انقد بریزه زیاد نیست؟؟من بخاطر اینکه هروز اگه شونه کنم انقد میریزه همیشه میبافم ک نیاز ب شونه کردن هروز نباشه
مامان_ننو عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 5310 ۲۰۰ تا دونه میشه یعنی؟؟ زینک چاق میکنه منو بیوتین بگیرم هروز بخورم؟ عاره شایدم کمر باشه چون بلندن.هفته ای ی دونه زیاد چاق نمیکنه ولی میتونی بیوتین بگیری ریزش موهات کمه نمیخواد هر روز بخوری یک روز درمیان بخور پرسه در جریان امواج صوت
mmmmmmaaaaaattttt عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1660 یعنی هروز انقد بریزه زیاد نیست؟؟من بخاطر اینکه هروز اگه شونه کنم انقد میریزه همیشه میبافم ک نیاز ب ش ... خب من ریزشم سه چهار برابر شما بود دکتر بهم گفت تا ۶ هفته هر هفته آمپول نوروبیون بیوتین دکسپانتنول بزن الان اندازه شما میریزه ک طبیعه دیگه ولی اگر حساسی قرص زینک و بیوتین و ویتامین e بذار تو برنامت