2777
2789
عنوان

بوشهریای عزیز میشه کمکم کنید😍

69 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا ما ان شاالله قصد داریم تو این تعطیلات به احتمال زیاد بیایم بوشهر . میخواستم هم آب و هوا رو بدونم لباس گرم بردارم یا نه؟ هم جاهای دیدنی و اقامتی خوب رو .ممنون میشم کمکم کنید

غذاهای خوشمزه تون رو معرفی کنید و اینکه بهترینش رو میتونیم کدوم رستوران بخوریم😁

بندرگناوه چطوره؟

خلاصه هر نکته ای به ذهنتون میرسه منون میشم راهنماییم کنید😍

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشریف بیارید قدمتون روی چشم 

درمورد گناوه میتونم راهنماییت کنم😊

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

لباس گرم بیار سرده 

گناوه ساحل و بازارش معروفه

غذای محلیش غذا های دریاییه و تنوعش زیاده ...ماهی شکم پر، قلیه ماهی و میگو ، ماهی کبابی ،میگو کبابی و ....

رستورانای خوبش : رویال ، لاری ، کویتی ها ، گلستان ، مجلسی ، شن

ساحلش قایق سواری، جت اسکی ، اسب و درشکه، موتور ....داره 

فعلا فصل شنا توی دریا نیست ولی یه کوچولو میتونید پاهاتونو توی آب بزنید .

اگر خریدی هم دارید بفرمایید راهنمایی کنم کدوم قسمت بازار برید 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
لباس گرم بیار سرده  گناوه ساحل و بازارش معروفه غذای محلیش غذا های دریاییه و تنوعش زیاده ...ما ...

وای مرسی عزیز دلمممم خیلی عالی بود 😍

خرید که دیگه عضو جدایی پذیره مسافرته همه مزش به خریده😁 اگه اونم لطف کنی که دیگه عالی تر😍

راستی امضات محشرههههه ولی هرچی گشتم منبعش رو پیدا نکردم

وای مرسی عزیز دلمممم خیلی عالی بود 😍 خرید که دیگه عضو جدایی پذیره مسافرته همه مزش به خریده😁 اگه ا ...

فداتشم عزیزم 💋

پس برای خرید چیز خاصی مد نظرتون نیست بیشتر میخواید برید ببینید .

پس یه راهنمایی کلی میکنم جنس ایرانی توی گناوه به نسبت شهرای دیگه گرونتره 

ولی جنس خارجی توی گناوه به نسبت شهرای دیگه ارزون تره

این جمله رو جایی دیدم و دوستش داشتم گذاشتم منبعش رو نمیدونم 

فداتشم عزیزم 💋 پس برای خرید چیز خاصی مد نظرتون نیست بیشتر میخواید برید ببینید . پس یه راهنمایی کل ...

خدا نکنه عزیزم😍😘 من بیشتر لباس و قابلمه و ظرف و ظروف دوست دارم😁

خدا نکنه عزیزم😍😘 من بیشتر لباس و قابلمه و ظرف و ظروف دوست دارم😁

۱. میدون امام 

پاساژ صفوی ، پاساژ دشتی، کوچه پتوفروشا، کنار بانک رفاه 

۲.بازار بهروزی