2777
2789

مثلا میگن مردایی که خواهر دارن خیلی بهتر خانومارو درک میکنن یا دخترایی بین کلی داداش بزرگ شدن روحیه اشون پسرونه میشه؟

شما همسرتون خواهر و برادر داره بنظرتون اگه نداشت روحیه اش متفاوت میشد ؟یا ربطی نداره؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

نه  

ربطی نداره از نظر من 

من هر دو نمونش رو دیدم 

خواهر و برادر داره و اگر نداشت هم همین ادم بود تفاوتی نمیکرد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اینکه چندمین فرزند خانواده ایم،چندسال فاصله داریم با خواهر و برادرا و جنسیتشون رو شخصیت تاثیر گذاره

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بنظر من اثر داره 

الان من با داداشم قهر کنم ول میکنه میره 

خراب میشم رو سرش باید بیایی منت کشی 😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بنظر من اثر داره  الان من با داداشم قهر کنم ول میکنه میره  خراب میشم رو سرش باید بیایی م ...

😂😂

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
نه   ربطی نداره از نظر من  من هر دو نمونش رو دیدم  خواهر و برادر داره و اگر ...

من چون داداش دارم داداشم هرموقع خاستگاری یه دختری میرف خیلی وقتا مثلا دختره میگف من فلان کار میکنم شما مشکلی نداری؟بعد داداشم چون میدید من که خواهرشمم اینطوریم براش عادی بود میگف نه خواهرمم اینطوریه مسئله ای نیس

براهمین همش حس میکنم مردایی که خواهر ندارن هییچی حالیشون نیس و درک ندارن 

براهمین یکم سر این مسئله حساس شدم

شوهرم ی ایل خواهر داره هیچی هم از زنانگی بارش نیست دروغه خواهر

واقعا؟پس اونجوری که فکر میکردم نیس

من چون داداش دارم داداشم هرموقع خاستگاری یه دختری میرف خیلی وقتا مثلا دختره میگف من فلان کار م ...

نه اصلا 

اکثر اطرافیانم داداش دارن و شما باید رفتارشون رو ببینی!

و در مقابل رفتارشون با همسرشونم ببینی 

واقعا ربطی نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بنظر من اثر داره  الان من با داداشم قهر کنم ول میکنه میره  خراب میشم رو سرش باید بیایی م ...

بنظر منم تاثیر داره ولی انگار استثنا هم کم نیس