2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدلرحمتش کنه زنگـ بزنی؟مگه فاتحش نمیری؟

راستش دست‌مادرشوهرم شکسته بودهمسرم رفت بهش سربزنه فرداش مادربزرگش فوت شد راهمون ۶ساعته نمیشه تنهایی برم خودمم شاغلم نمیتونم مدرسه رو ول کن فقط مجبورم زنگ بزنم

راستش دست‌مادرشوهرم شکسته بودهمسرم رفت بهش سربزنه فرداش مادربزرگش فوت شد راهمون ۶ساعته نمیشه تنهایی ...

به نظرم هر جوری هست ادب حکم میکنه خودتو مراسمش برسونی دو روز مرخصی بگیر،بازم خودتون بهتر میدونید

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞
به نظرم هر جوری هست ادب حکم میکنه خودتو مراسمش برسونی دو روز مرخصی بگیر،بازم خودتون بهتر میدونید

اخه راهش ۶ساعته پسرم سه سالشه اصلا نمیتونم با اتوبوس برم یا حتی سواری همسرمم چون پدرش تنها پسره اونجاست و نمیتونه ول کنه بیاد برای همین من نمیتونم برم باپدرم ایناهم نمیتونم برم چون اون توفوت مادربزرگ و پدربزرگ من نیومدن وراه دوره پدرم نمیتونه رانندگی کنه

اخه راهش ۶ساعته پسرم سه سالشه اصلا نمیتونم با اتوبوس برم یا حتی سواری همسرمم چون پدرش تنها پسره اونج ...

درسته ،میگم خودتون بهتر میدونید

والا من باکلاسیشو نمیدونم😅 ولی در ادامه حرف دوستمون بگو خدا به خودت‌ و مامان جون سلامتی بده نمیدونم دیگه😂 شوهرمم زودتری راهی کن بیاد😂

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞