2777
2789
عنوان

افسردگی دارم دلم مرگ میخواد چون

337 بازدید | 29 پست

شوهرم کارش معلوم نیس تا کی ادامه داشته باشه  و مثل کارای قبلیش تموم میشه 

حقوقش ۱۲ ت بیشتر نیس

مستاجریم 

بچه کوچیک داریم 

از صبح میره تا شب 

ماشینمونم خرابه 

مسکن ملی هم ثبتنام کردیم اما چجوری با این شرایط پرادختش کنیم آخه ؟ 

چرا یه کار درست حسابی پیدا نمیشه با اینکه کلی شرکت نفت و فولاد و .... تو شهرمون هست 

خیلی دلم گرفته 

وسایل خونه هم هیچی نداریم 

یه یخچال کوچیک و تلویزیون کوچیک و لباسشویی خراب ک کمیته امداد داده بهمون.با یه گاز و فرش . کولرم ک برا مادرشوهرمه. اگه خونمو ببینید دلتون خیلی به حالم میسوزه. کلا دوتا  اتاقه😔

هر روز کارم شده گریه  مثل دیوونه ها میشینم تو خونه زار میزنم

دلم برا بچه  یک سال و نیمم  خیلی میسوزه  روحیش ضعیفه

از خودکشی هم میترسم  انجامش بدم با اینکه هر روز  به خودکشی فکر میکنم .خیلی خستم ...

بیاین دلداریم بدین 

هر کاری کنیم دلداری نمیشه داد خیلی سخته کاش حداقل بچه نمیاوردین

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

نگران نباش این نیز بگذرد

ما هم مستاجریم ت ۷۰ متر جا ۴ نفریم

منم ک مجردم

بابام دیسک کمر و قندی و آرتروز دارخ

ماددم کلی بیماری

برادرم افسردگی دازه و کلی از خودکشب حرف میزنه

ولی با این حال خودکشی راه فرار نیس بله بدتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه چه گناهی کرده ؟جلوش گریه نکن

به خاطر بچه ات تحمل کن قوی باش

خدا خودش بهتون نگاه میکنه

چطوری با۱۲تومن خرجتون جور درنمیاد؟؟؟؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

خودکشی کنی بچت چی میشه میدونی چ بلایی سر اون میاری 

در اصل بچتو میکشی 

خواهشا این فکرو بزار کنار 

باشرایط اقتصادی فعللی عده ی زیادی از جوونا وضعشون اینه باید امیدوار بود ب شرایط بهتر ۱۲ تومن رو نمیتونی کم کم پس انداز کنی مثلا ماهی ۳تومن هرچند ۱گرم طلا میشه 

ولی وضع اکثرمدن همینه همین 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 
نگران نباش این نیز بگذرد ما هم مستاجریم ت ۷۰ متر جا ۴ نفریم منم ک مجردم بابام دیسک کمر و قندی و آ ...

ایشالا خدا خودش به همه بنده هاش نگاه کنه و پدرت هم زودتر خوب بشه که شرمنده خانواده اش نباشه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
عزیزم من شوهرم حقوقش ۱۵میلیونه هیچی ازش نمیمونه میتونی برام برنامه ریزی کنی اگه بلدی

من شوهرم حقوقش ۱۱تومنه مستاجرهم هستیم ولی ماهی ۴تومن پس انداز میکنیم

عزیزم من شوهرم حقوقش ۱۵میلیونه هیچی ازش نمیمونه میتونی برام برنامه ریزی کنی اگه بلدی

من چیزی ک متوجه شرم اگه برنج وروغن وماکارانی وتاید و رب   حبوبات وشامپو صابون وسویا یه   دفعه زیاد بگیری ماه های بعد میتونی پس انداز کنی مثلا ۶ تومن بری بگیری 

واقعا خرجت خیلی کم میشه 

من شوهرم حقوقش ۱۱تومنه مستاجرهم هستیم ولی ماهی ۴تومن پس انداز میکنیم

بچه داری ؟؟چجوری برنامه ریزی میکنی؟من شوهرم پانزده تومنه دو ملیون میره جای کرایه خونه .دوتا بچه هم دارم هیچی نمیمونه بعضی وقتا هم کم میاریم

ایشالا خدا خودش به همه بنده هاش نگاه کنه و پدرت هم زودتر خوب بشه که شرمنده خانواده اش نباشه

ما  ی اشتباه دیگه ام داریم واقعا فرهنگ قشنگی نیست 

لباس زیادمیگیریم و لوازم آرایشی 

ی نگاهی ب لوازم آرایشیت بنداز شاید کم کم ۵تومن بشه  اون چیزایی ک داری وشاید استفاده  هم نکنی 

انگار مدلینگیم و این باعث میشه عقب بمونیم از مسئله پس اندار