2777
2789
عنوان

دلم خیلی پراز دست خواهرم و شوهرش

712 بازدید | 29 پست

دخترش مریصه شهرستانه قرار بیارن تهران عمل کنن یه سوراخ کوچلو تو قلبش دارن قرار هفته ای دیگه بیان شوهرم برنامه ریخت خرید کنه جمعه که چند روز میان همه چی باشه امروز خواهرم زنگ زده میگه اونجا نمیام نمیخوام شوهرت خانواده ی شوهرت بفهمن دخترم مریصه میبرم خونه خواهر شوهرم ...خیلی گریه کردم گفتم چرا اخه مگه چیکارتون کردیم حالا من به همسرم گفتم ولی اون اصلا به روشون نیاورد که خبر داره که نکنه ناراحت شن دلم برا شوهرم میسوزه خیلی دستش بی نمکه 

از دستش عصبی شدم گفتم برو خونه خواهرشوهرت اون برات خوبه نه ما حوصله ی حرفای خاله زنکیتم ندارم قطع کردم ولی دلم خونه قلبم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داره بنده خدا، چرا ناراحت میشی عزیزم دست همسرتونم درد نکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الکی ناراحت شدی .

الان بچه اون مشکل داره جایی که راحت باید بره نه شاکی بشی از دستش .

زحمت کشیدی درسته تو این گرونی خرید کردی.دمت گرم.

ولی الویت با اون هست کجا راحت بره .

با وضعیت دخترش یکم کمتر بد رفتاری میکردی

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

عزیزم تو این گرونی باید خوشحال باشی نمیان 😂😂

من اگر جات بودم میگفتم هر جور راحتی و اصلااااا برام مهم نبود بیان یا نه 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

سر سنگین باش باهاشون  دیگ هم از این جانفشانی ها نکن  از قبل اطلاع داده بودن میان خونه شم ...

واقعا من جونمو برا خواهر برادرم میدم بعد اونا ابروی منو میبرن پیش شوهرم ..همسر بدبختم میگه اونا از رفتارشون معلومه از من خوششون نمیاد من همش میگم اشتباه میکنی نه نگفتن من تعارفشون کردم گفتن بیاین تا بعد عملم یکی دو هفته بمونین خوب خوب شد بعد برین

واقعا من جونمو برا خواهر برادرم میدم بعد اونا ابروی منو میبرن پیش شوهرم ..همسر بدبختم میگه اونا از ر ...

خب قبول کردن؟

اگ نکردن خودتون مقصرین 

پیش شوهرت همیشه تعریف خونوادتو بکن 

اگ رفتارهاشون اینجوریه شما هم دیگ زیاد بها نده بهشون 

خب قبول کردن؟ اگ نکردن خودتون مقصرین  پیش شوهرت همیشه تعریف خونوادتو بکن  اگ رفتارهاشون ...

دقیقا از این به بعد میخوام مث خودشون باشم ۸ ساله ازدواج کردم یکبار خواهر و برادرا نیومدن بهم سر بزنن ولی هر وقت کارشون گیره یاد من میفتن و الانم این رفتار خواهرم 

عزیزم تو این گرونی باید خوشحال باشی نمیان 😂😂 من اگر جات بودم میگفتم هر جور راحتی و اصلااااا برام ...

وقتی توی یه شهر دور باشی که ۷ سالعت راه باشه دیر به دیر بری سر بزنی دلت پر میزنه برا دیدنشون مولی حالا که اونا منو نمیخوان منم دیگه نمیخوامشون تموم 

از این ناراحتم که منو عریبه دونسته ولی خواهر شوهرشو نه 

تو غریبه نیستی پاره تنشی براهمین خواسته زحمت شوهرش و بچه گردن اونا باشه و زحمت به تو نده 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸