2777
2789
عنوان

دلم خیلی پراز دست خواهرم و شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 29 پست

عزيزم نيومده كه نيومده فداي سرت 

خواهري كه خونه خواهر شوهرش از خونه خواهر خودش راحت تره بذار همون جا بره 

بعدم اونقدر خودت خوري نكنتو اين أوضاع و احوال گروني يه ضرر رو دست گذاشته كه اونم فداي سرخودت و شوهرت 

فقط از خواهرت ميپرسيدي شما كه نميخواستي بياي چرا از اول نگفتي ووو بعد از اين كه من و شوهرم تدارك ديديم داري ميگي 

در ضمن اينم بهش ميگفتي كه خواهر جان بيماري  بجت اگه سر زبون بيافته حيز خنده داري نيست وو كسي به كار خدا نميخنده و حالا كه شوهر منو اونقدر غريبه ميدوني كه ازش پنهان كني برو همون جايي كه راحت مييتوني درد دل كني 

الانم ناراحت نباش جند روز تعطيلي داريم خريدم كه كردي خودت و شوهرت حالشو ببرين 

عزيزم نيومده كه نيومده فداي سرت  خواهري كه خونه خواهر شوهرش از خونه خواهر خودش راحت تره بذار ه ...

حرفات خیلی به دلم نشست ارومم کرده تا الان گریه کردم راس میگی حق با شماست ممنون خواهر گلم ایشاا.. هیچ وقت ناراحتی تو خونت نیاد همیشه شادو سلامت باشین ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات خیلی به دلم نشست ارومم کرده تا الان گریه کردم راس میگی حق با شماست ممنون خواهر گلم ایشاا.. هیچ ...

خواهش ميكنم عزيزم 

آره خودتو  اذيت نكن با شوهرت و بچت خوش باش 

چرا گريه كني قربونت برم هيچ كس در دنيا به غير از پدر و مادر اارزش اشك ريختن نداره 

😘🌹

خواهش ميكنم عزيزم  آره خودتو  اذيت نكن با شوهرت و بچت خوش باش  چرا گريه كني قربونت ...

واقعا  من چقد براشون سوختم راحت منو به خواهر شوهرش ترجیع داد یعنی اون از من بهتره براش 

واقعا  من چقد براشون سوختم راحت منو به خواهر شوهرش ترجیع داد یعنی اون از من بهتره براش

عزيزم اينجور ادم ها يه جايي از دنيا ادب ميشن كه خيلي ديره 

معلومه كه خواهر شوهر جايه خوار رو نميكيره اما نادانه ووو به جهنم 

ولي خدايي شما خواهر خوبي هستي كه ناراحتي چرا نيومده خونت تا خودت و شوهرت بهش خدمت كنين 

بهت قول ميدم يه روزي بابت رفتاري كه كرده پشيمون ميشه 

عزيزم اينجور ادم ها يه جايي از دنيا ادب ميشن كه خيلي ديره  معلومه كه خواهر شوهر جايه خوار رو ن ...

فدای تو گلم دلم میخواست بیاد حسابی به خودشو بچش برسم یه شلوار جین برا دخترش گرفتم میخواستم بیاد بلوزم بگیرم ست شه بپوشه ذوق کنم براش ...متا سفانه ادما قلباشون باهم خیلی فرق میکنه با حرفای شما اروم شدم دیگه برام سلامتی دخترش مهم نه اومدن هر کسی دلش برای جای باشخ میره حتما دلش نمیخواد به زور که نمیشه ولی واقعا قلبم شکست 

عزيزم اينجور ادم ها يه جايي از دنيا ادب ميشن كه خيلي ديره  معلومه كه خواهر شوهر جايه خوار رو ن ...

خواهر ۴ ساله ازم بزدگتره و حدوا ۳۸ ساله از یه ادم ۳۸ ساله این حرکت بعیده ..همش حس میکنم دقیقا میدونه داره چیکار میکنه نمیدونم جواب شوهرمو چی بدم اگه بپرسه 

خواهر ۴ ساله ازم بزدگتره و حدوا ۳۸ ساله از یه ادم ۳۸ ساله این حرکت بعیده ..همش حس میکنم دقیقا میدونه ...

واقع بعيده ازش با اون سن اما به شوهرت بكو فكر ميكنم شوهرش تو خونه خواهش راحت تره به همين علت نيومدن 

فدای تو گلم دلم میخواست بیاد حسابی به خودشو بچش برسم یه شلوار جین برا دخترش گرفتم میخواستم بیاد بلوز ...

عزيززززم الهي بگردم

خدا به اندازه قلب بزرگ و مهربونت بهت نظر ميكنه حتما

اشكال نداره شما پيش وجدان خودت سربلندي 

انشااا كه بچش صحيح و سالم به اغوش خواهرت برميگرده 

اما شما پرچمت بالاست خودت خواهرتم ميدونه🌹

عزيززززم الهي بگردم خدا به اندازه قلب بزرگ و مهربونت بهت نظر ميكنه حتما اشكال نداره شما پيش وجدان ...

فدای تو مرسی عزیزم هنوزم هنگم نمیدونم چرا نیومد حداقل پیش خودم عداب وجدان ندارم که خواهرم نیومد خونم.....صب گفتم کی میای جمعه یا شنبه گفت به شوهرت نگو نمیخوام کسی بدونه  کسی خبر داشته باشه گفتم یعنی چی گفت با خواهر شوهرم فرناز خرف زدم میرم اونجا حالا چند روز پیشم شوهرش بهم پیام داد گفت به خواهرت نگو نمیدونه بهت پیام دادم ولی به شوهرت نگو ما میام تهران و باران این مشکلو داره ...از این تعجب میکنم شوهرم اصلا ادم خاله زنگی نیست بی نهایت منطقی و اقا و ابدا بلد نیست پشت کسی حرف بزنه و یا طعنه بزنه اهل نمازو خدا ادم ساکت حتی هر کی میاد خونه ازش نمیپرسه چطور شد اومدی چرا نمیدونم هنگ هنگم منم از خواهرم عصبی شدم متاسفانه زود جوش میارم گفتم نیا برو اونجا حتما اونجا راحتی حوصله حرفای خاله زنکیتونو ندارم مهم بارانه برام فقط اون خوب باشه هر کاری میخوای بکن بعد قطع کردم ...اینم بگم حدود دوماه پیشم با خواهرم باز بحثم شد من تازه از شهرستان اومدم ده روز میشود بابام ندر داشت خواهرم زنگ زد که بیا گفتم نمیام هر چی از دهنش در اومد بار شوهرم کرد گفت چسبیدی به اون چی دیدی گفتم من دوماه اونجا بوده ده روز اومدم اونم بچم مریصه شرایطشو نداده ۷ ساعت تو ماشین دو روز بعدش بسترم بستری شد چون بدنش کامل عفونت بود میدونستم شرایطش بده هر چی از دهنش اومد باز به شوهرم گفت حالا شوهرم فک کنم ۴ ساله شرایطش پیش نیومده کلا شهرستان بره و خونه ی هیچکدوم از فامیل و خواهرو برادرام نرفته از این تعجب میکنم چرا اینقد جبه گرفتن در برابرش 

عزيززززم الهي بگردم خدا به اندازه قلب بزرگ و مهربونت بهت نظر ميكنه حتما اشكال نداره شما پيش وجدان ...

نمیدونم شاید چون خیلی کمرف بد برداشت کردن ولی هزار بارم براشون توصیح دادم که بابا این کلا کم حرفه به جون بچم از عروب که از سر کار اومده تا حالا فقط و فقط یه سلام یه تشکر غذا و تو راه اومدیم خونه مادرشوهرم گفته سرده پالتوتو چرانپوشیدی سه کلمه با من که زنشم حرف زده کلا کم حرفه برعکس اون دامادمون که اینقد حرف میزنه ادم مخش هنگ میشه ....نمیدنم به خدا هزار فکر کردم از عروب 

جالب ترین قسمت ماجرا اینجاس که خواهرم خیلی تلاش کردمن با این اقا ازدواج کنم ولی حالا اینجوری ...دلم خیلی گرفته یه مدتی دیگه اصلا نمیرم شهرستان 

جالب ترین قسمت ماجرا اینجاس که خواهرم خیلی تلاش کردمن با این اقا ازدواج کنم ولی حالا اینجوری ...دلم ...

عزيزم منم به هدا همينطور خواهرم از طرفدار ن پرو پا قرص ازدواجم با شوهرم بود اما بعدش نگم براااااات 

أوائل مثل شما اونقدر اذيت ميشدم همش تو ذهنم به بي  گناهي شوهرم فكر ميكردم ووو پشت سرم ميگفت كه همش از شوهرش دفاع ميكنه در حاليكه مثل شوهر شما اصلا با كسي كاري نداره ديگه واقعا بريدم ووو هيح رفت و امدي تدارم ممه اتفاقي تو خونه مادرم ببينمت اونقدر راحتم اونقدر حالم خوبه

اين جور ادما سمي هستن دور و اطرافت رو خالي كن ووو اين انرژي هاي منفي اين حال خرابي ها به خدا تو رابطت با همسرت و فرزتدت برات مشكل درست ميكنه ولش كن اصلا محلش نذار و حتي بهش زنگم نزن

من يه اسم بيشتر براي اينجور ادما نميشناسنم 

اونم حسوده 

عزيزم منم به هدا همينطور خواهرم از طرفدار ن پرو پا قرص ازدواجم با شوهرم بود اما بعدش نگم براااااات&n ...

حرفت طلا به خدا من سالی یکی یا زیاد زیاد برم دوبار شهرستان میرم تصمیم گرفتم سالی یه بارش کنم تا هم خودم راحت باشم هم اعصابم ..همرم بنده خدا همش نگام میکنه میگه چرا تو خودتی ..ممنون که سنگ صبورم شدی خدا به دلت ارامش بده به خودت و همسرو بچه ها سلامتی عزیز دل خدا خیرت بده خیلی اروم شدم با حرفات مرسی خیر ببینی ایشا...