2777
2789
عنوان

با این علایم جنسیت بچم چیه ؟؟؟

270 بازدید | 35 پست

بلانسبت گاو مثل گاو میخورم و اشتهام باز شده رشد موهام تغییری نداشته ذره ای حالت تهوع و اینا ندارم خوابم خیلی زیاد شده طوری ک باید با کتک از رختخواب جدام کنن تکرر ادرار هم دارم پاهام یخ میکنه همش البته قبل بارداریم همین بودم شیرینی جات از چشمم افتاده و عشق ترشی و شوری دارم پوستمم روشن و شفاف شده 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

به احتمال زیاد پسر 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

دوس داری پسر بشه؟ولی این چیزا ربطی نداره من برعکس تو مردم و زنده شدم همه گفتن دختره و پسر بود انشالله هرچی هست سالم باشه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس داری پسر بشه؟ولی این چیزا ربطی نداره من برعکس تو مردم و زنده شدم همه گفتن دختره و پسر بود انشالل ...

آره خیلی دوس دارم پسر باشه 😁از تیکرم فهمیدی؟

رفتی تو گوگل خوندی کل علائم ها پسرو گفتی؟😂😂شوخی کردم ایشالله هرچی هست سالم باشه ولی منم سر دخترم ه ...

من این پا یخ بودن رو از قبل هم داشتم الانم دارم حالا نمیدونم ک از چیه ولی همه علایمامو گفتم مثلا الکی بگم شما بگین پسره مگه پسر میشه ؟😂😂😂

البته بگما من همیشه بدنم داغ بود پاهام گر میگرفت

عشق مرغ بودم و همینطور که میگی خابالوی شدییییید قبل بارداری از چریی و شیرینی بدم میومد تو بارداری رفتم سمتشون و بچه هم پسر بود اما گفتم بچت پسره چون تو اون دوران هرچی درباره ی علائم سرچ میکردم علائمی که تو داری مال پسر بود

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰