2777
2789
عنوان

جنسیت نینی

143 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ی دختر سه ساله دارم الان باز باردار شدم ویارم با ویار سر دخترم متفاوته و لکه بینی دارم یکم همه میگن چون فاصلشون کمه شاید دختر باشه اینم ممکنه؟

☘️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیت بچه شما به میزان تحرک و تعداد اسپرم های همسرتون بستگی داره  البته جنس محیط رحم شما اگر گرم و قلیایی باشه و رابطه در زمان تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه بچه پسر و در غیر اینصورت بچه دختر هست 

ویار اصلا ملاک جنسیت بچه نیست و تمام پزشکان میگن ۹۰ درصد تعیین جنسیت با آقا هست و اندکی هم محیط رحم و فراهم کردن شرایط بهتر برای اسپرم xیا y میتونه دخیل باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خوش بحالت کاش دختر بشه🥰😘❤️❤️❤️

من واقعا نمیخاستم باردار بشم سر دخترمم با کلی دارو باردار شدم و انقد بارداری سختی داشتم گفتم دیگ اصلا نمیخام با جلوگیری طبیعی باردار شدم دوباره خاستم بندازمش ولی وقتی فهمیدم قلبش تشکیل شده نتونستم راسش الانم میگم فرقی برام نداره واقعا چی باشه دیگ من قبولش کردم ولی خب همه دوس دارن جنسشون جور بشه

☘️🍀
 جنسیت بچه شما به میزان تحرک و تعداد اسپرم های همسرتون بستگی داره  البته جنس محیط رحم شم ...

اره رو ویار نمیشه حساب کرد واقعا ولی تو مطب دکتر همه میگفتن فاصله بچه هات کم باشه هم جنس میشن😅گفتم ببینم چقد پایه علمی داره

☘️🍀