2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره عزیزم ببین تو زندگی اگه لازمته بخر من سرخکن بدون روغن پارسال گرفتم‌چون دیدم نیازمه الانم حس میکنم بخارشور کاربردیه میخوام بخرم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مثلا چ استفاده ای میکنی ؟ من ک چندساله گوشه اتاق گذاشتم فقط خاک میخوره 

امیز کردن فرش بجای شامپو فرش کشیدن.تمیز کردن مبل.تمیز کردن کابینتا.فقط سرویسارو نمیشه باهاش بشوری دیگه همه چیزو میشه باهاش تمیز کرد

امیز کردن فرش بجای شامپو فرش کشیدن.تمیز کردن مبل.تمیز کردن کابینتا.فقط سرویسارو نمیشه باهاش بشوری دی ...

من ک میزنم فقط خیسش میکنه .نهایت موی موکت جمع میشه .بخار شور فقط با آب هست ماده شوینده نداره که .فقط انگار گرد و خاک پاک میکنه یکم 

دلت شور نزنه خدا کریمه
من ک میزنم فقط خیسش میکنه .نهایت موی موکت جمع میشه .بخار شور فقط با آب هست ماده شوینده نداره که .فقط ...

من یکم شاپو فرش میریزم اما اب نمیده ها بخار میده.شاید نمیزاری گرم بشه

سلام عزیزم 

نظر من اینه به جای سرخ کن و آون توستر بیا نسل جدید سرخ کن بگیر که به دردت بخوره کاربردی باشه، سرخ کن کومتای که الانم تو تخفیف ویژه نظری استور هست رو از دست نده، فروش حضوریم دارن.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.