2777
2789

به گزارش شبکه شرق، جزئیات واریز سود سهام عدالت و فرآیند تقسیم و تعیین تکلیف سود سهام عدالت وراث اعلام شد.

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: اگر فرآیند تقسیم سود سهام عدالت وراث حداکثر تا ۱۰ اسفند ماه به پایان برسد، سود امسال و سال‌های گذشته پرداخت خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان بورس، «محمود حسنلو» معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، آخرین اقدامات انجام‌شده برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را اعلام کرد و گفت: فرآیند تقسیم ارث متوفیان سهام عدالت بین وراث از طریق سامانه «میراث» در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام خواهد شد. انتقال سهام توسط یکی از وراث یا نماینده آن‌ها که در سجام احراز هویت شده از طریق مراجعه به یکی از شعب سراسر کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب بانک‌های ملی، تجارت، پارسیان و ملت انجام می‌شود.

حسنلو تاکید کرد: تمامی فرآیند اجرای این اقدام رایگان بوده و لازم نیست وراث هیچ‌گونه مبلغی را پرداخت کنند. 

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با بیان اینکه توصیه ما به وراث این است که تشکیل پرونده و اقدام برای تقسیم ارث را به روز‌های پایانی سال موکول نکنند، گفت: در پایان سال، فرآیند توزیع سود سهام عدالت را خواهیم داشت؛ اگر فرآیند تقسیم سود سهام عدالت متوفیان حداکثر تا ۱۰ اسفند ماه به پایان برسد، سود سهام عدالت امسال و سال‌های گذشته به حساب آن‌ها پرداخت خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نکته: برای استعلام ارزش به روز سهام عدالت، میتوانید به سایت پیشخوان24 مراجعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگ‌من ۲ ساله فوت شده.

پدربزرگم در قید حیاته.

باید چیکار‌کنه؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

حالا تو فروردین بریم دنبالش چی میشه؟

تشکیل پرونده سهام عدالت متوفیان و پیگیری مراحلش طبق زمان‌بندی ارائه‌شده انجام میشه و خارج از اون نوبت امکان رسیدگی به پرونده ها وجود نداره.

مادربزرگ‌من ۲ ساله فوت شده. پدربزرگم در قید حیاته. باید چیکار‌کنه؟

اگه  مادربزرگ ثبت‌نام سجام باشه و گواهی انحصار ورثه رو هم گرفته باشه باید به سایت ddn.csdiran.ir مراجعه کنین، بخش درخواست مشاهده پرتفوی متوفی انتخاب بشه و گزینه استعلام نوبت رو بزنین تا شرکت سپرده گذاری نوبت رسیدگی به پروند رو اعلام کنه. بعد از دریافت نوبت با مدارک زیر به یکی از کارگزاری‌های اعلام‌شده دولت مراجعه کنین و تایید پرونده انجام بشه و نهایتا دو روز کاری بعد از تایید سود به حسابشون واریز میشه. مدارک لازم:
اصل و یا کپی برابر اصل گواهی انحصار وراثت یا دادنامه
اصل و یا کپی برابر اصل تمام صفحات شناسنامه متوفی (اگه شناسنامه گم شده بود یا دسترسی نداشتین کارت ملی و گواهی فوت معتبر)
تصویر کارت ملی یا شناسنامه هر یک از وراث

منم پدرم فوت شده میخچام خواهرم بگیره چیکار کنم؟

اگه  متوفی ثبت‌نام سجام باشه و گواهی انحصار ورثه رو هم گرفته باشه باید به سایت ddn.csdiran.ir مراجعه کنین، بخش درخواست مشاهده پرتفوی متوفی انتخاب بشه و گزینه استعلام نوبت رو بزنین تا شرکت سپرده گذاری نوبت رسیدگی به پروند رو اعلام کنه. بعد از دریافت نوبت با مدارک زیر به یکی از کارگزاری‌های اعلام‌شده دولت مراجعه کنین و تایید پرونده انجام بشه و نهایتا دو روز کاری بعد از تایید سود به حسابشون واریز میشه. مدارک لازم:
اصل و یا کپی برابر اصل گواهی انحصار وراثت یا دادنامه
اصل و یا کپی برابر اصل تمام صفحات شناسنامه متوفی (اگه شناسنامه گم شده بود یا دسترسی نداشتین کارت ملی و گواهی فوت معتبر)
تصویر کارت ملی یا شناسنامه هر یک از وراث

اگه  مادربزرگ ثبت‌نام سجام باشه و گواهی انحصار ورثه رو هم گرفته باشه باید به سایت ddn.csdiran.i ...

مرسی عزیزم.

انحصار ورثه ‌رو چطوری میگیرن؟اموالی نداشت آخه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...