2777
2789
عنوان

گفتار کودک دو ساله

419 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من الان حدودا یک ماهه دخترمو دارم میبرم کار درمانی برای نقص توجهش ...

مشکلاتش تا حدود زیادی حل شده خدا روشکر

و پیشرفت خیلی خوبی داشته فقط اینکه نمیدونم چکار کنم که تشویقش کنم به حرف زدن ...

البته هنوز گفتار درمانی نبردمش 

شما چه راه حل خوبی که نتیجه داشته باشه سراغ دارین 

ببین دختر من ۲ سالگی حتی مامان بابا هم نمیگف 

و من خیلی نگران بودم .یه دفعه ای تو ۲ و نیم سالگی به حرف اومد و الان که ۳ سالشه باید جلو دهنشو بگیری تا ساکت شه😅😅

خودت حسابی براش شعر بخون تو جمع بچه ها ببرش. تلوزیون نزار .بازی کودکانه کن 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش مدام شعر بخون دس بزن و برقص بچه بازی کردنو شادی دوس دارن شاید اوایل همراهت نکنه اما بعد دوس داره همراهیت میکنی تو بازی باهاش لعت های ساده رو تمیرین و مدام باهاش حرف بزن اصلا اصلا به روش نیار که نمیتونه خوب حرف بزنه منتطر باش با اشتیاق تا حرف بزنه ...خوب میشه ایشا...

ببین دختر من ۲ سالگی حتی مامان بابا هم نمیگف  و من خیلی نگران بودم .یه دفعه ای تو ۲ و نیم سالگ ...

من متاسفانه همش براش کارتون انگلیسی گذاشتم اونم بی وقفه 😮‍💨 برا همین دچار تاخیر شده

باهاش شعر بخون براش ی اهنگ‌بزار چندین بار بعدن باهم بخونین  مثلا بخون یک توپ دارم وایسا اون بگ ...

خیلی تنبله به حرف زدن وقتی شعر میخونم فقط میرقصه و دست میزنه

پسر من تاخیر گفتاری داشت. ینی دوسالگی فقط میگفت مامان بابا. 

دقیقا از دوسالگی بردمش گفتار درمانی. و الان خداروشکر خیلی خوبه همه چی میگه فقط گاهی نامفهومه برا بقیه که فقط خودمون متوجه میشیم چی میگه

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
من متاسفانه همش براش کارتون انگلیسی گذاشتم اونم بی وقفه 😮‍💨 برا همین دچار تاخیر شده

شک نکن.از همین الان قطعش کن .بچه ها باهوشند و زود تغییر رویه میدن .از همین امروز شروع کن .فلش کارت حیوان و اشیا بگیر با بازی بهش یاد بده با هر کلمه ای که تکرار کرد تشویقش کن‌شعر زیاد بخون .شک نکن تا هید میتونه کلمه بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم از ۶ماهگی بیشتر برنامه های انگلیسی میزاشتم🙄

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
براش مدام شعر بخون دس بزن و برقص بچه بازی کردنو شادی دوس دارن شاید اوایل همراهت نکنه اما بعد دوس دار ...

خیلی ممنونم عزیزم 

برام دعا کنید ... دخترم کلا خیلی بازیگوشه

خیلی تنبله به حرف زدن وقتی شعر میخونم فقط میرقصه و دست میزنه

خب اشکال نداره .این ینی علاقه داره و بهش واکنش نشون میده .بخدا ما مادرا باعشق بهتر از هر گفتار درمانی میتونیم عمل کنیم.فقط حوصله داشته باس و انگیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از آشناهای ماهم همش برای بچش کارتون انگلیسی میذاشت ، الان که چهارسالو نیم هست هنوز جمله نمیگه، البته اینا تا سه سالگی بیخیال بودن، شما زود رفتی دنبال درمان، الان که مادرش باهاش شعر میخونه و تمرین میکنه و موبایل و کاملا حذف کرده بچش کلمه میگه و کم کم داره حرف میاد