2777
2789
عنوان

کسی اسم این فیلمو میدونه؟؟

424 بازدید | 26 پست

من دنبال یه فیلم خارجی بچگانه ام ...بازیگراشو یادم نیس.دوتا بچه بودن با مادرشون رفتن یه خونه توجنگل چون مامانشون درحال طلاق بود

پسر بچه یه کتاب توخونه پیدا میکنه و بازش میکنه.باز کردن اون کتاب یه سری موجودای وحشی اما کوچیک که با چشم دیده نمیشدن رو بیدار میکنه

اون خونه ام دورش رو مرد قبلی ای که زندگی میکرد قارچ ریخته بود تا از خونه و کتاب محافظت کنه 

یه موش کوچیک هم تو اون خونه بود که با تف کردن تو چشمای بقیه بهشون این قدرت رو میداد که اون موجودات رو ببینن 

مرد قبلی رو یه سری قاصدک بردن تو اسمون و دختر اون مرد که حالا پیرشده تو خونه سالمندان بود و با یه سری پری کوچولو که به شکل گل بود حرف میزد اخرشم با باباش و همون قاصدکا اونم رفت اسمون

اینم بگم یه برگه از کتاب پاره میشه و اون موجودا پیدا میکنن و میفهمن وقتی ماه کامله میتونن از قارچ ها رد بشن و وارد خونه بشن

توروخدا هرکی اسم فیلمو میدونه بگه

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی اسمش یادم نیست.افسانه ی اسپایدرویک یه همچین چیزی بود.که پسره یه قل دیگه هم داشت

چرا یادم نمیاد قل دیگه داشته ؟ اخه با مادر و خواهرش رفتن تو یه خونه؟؟؟؟

آره عزیزم اسمشو سرچ کن نوشتتم

خیر ببینی تقریبا دوماهه تو هر سایتی میزنم اما اسمی نمیاد

برم دان کنم اگه همون باشه ۱۰ تا صلوات به نیت خواسته هات میفرستم

استارتر تو تاپیک پربازدید ازم سوال پرسیدی  Bridge to terabithia فک کنم همین باشه

ی کاربر دیگه بهم گفت اسپایدر ویک 

سرچ کردم همون بود

ولی دست توام درد نکنه ۱۰ تا صلوات هم برای تو میفرستم به نیت خواسته ات

ی کاربر دیگه بهم گفت اسپایدر ویک  سرچ کردم همون بود ولی دست توام درد نکنه ۱۰ تا صلوات هم برای ...

قربونت برم ❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد