2777
2789
عنوان

سفر با اتوبوس با نوزاد سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 47 پست
پنج ماهشه دو تا به دردم نمیخوره

شما ریلکسی عزیزم  

مگه میشه 1 صندلی با بچه نوزاد؟با اتوبوس ! 12 ساعت! 

سفرتون واجبه؟

به نظرم سخته بچه اذیت میشه گریه کنه بقیه اذیت میشن با یک صندلی هم خودت اذیت میشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه خیلی سخته اتوبوسم خیلی الوده اس 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

تازه همسرتونم بود سخت بود فکر اون مسافر کناریتون رو کردین؟مگه سفر دو دقیقه ای هستش که فکر میکنید راحته بچه تونم نوزاد نیست که مدام بخوابه خودتون نیاز های اولیه ندارید؟؟!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تازه همسرتون بود سخت بود فکر اون مسافر کناریتون رو کردین؟مگه سفر دو دقیقه ای هستش که فکر میکنید راحت ...

استارترونمیشناسم اماخیلیاشون انتظاردارن هرجاک میرن همه  قربون صدقه بچشون برن وکمکشون کنن یکیم ازدست گریه های بچشون یه اح بگه بهشون برمیخوره

Dunyada olumden baskasi yalan
استارترونمیشناسم اماخیلیاشون انتظاردارن هرجاک میرن همه  قربون صدقه بچشون برن وکمکشون کنن یکیم ا ...

دقیقا ...حالا هرکس کنارش نشسته باشه نمیتونه راحت باشه... بچه ی پنج ماهه  نمیشه که ۱۲ ساعت تمام عین مجسمه بمونه...تو این سرما و اوج بیماری های واگیر کلا مسافرت با اتوبوس اصلا عاقلانه نیست

امضات چ دردناك هست

😔🌹