2777
2789
عنوان

سفر با اتوبوس با نوزاد سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 47 پست

خیلی اشتباهه تو این سرما بچه پیاده میشید میخوای پاشو بشوری پوشکش عوض کنی چیزی بخوری دست تنها نمیشه

اصلا نرو خیلی سختت میشه 

بچه ات هم گناه داره تو این سرما توی اتوبوس هم هوا الوده این روزا همه سرما خوردنو انفولانزا بچه کوچیک نمیتونه ماسک بزنه داغون میشی

نریاااااااااااااااااا.ماشین خراب میشه برفه سرما بچه خسته میشه نرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

هر چقدرم واجب باشه  بگو بیان دنبالت یا پول بده با سواری برو

اره پی آی پی هست. یکبار یک ماهش بود با شوهرم رفتیم اینبار تنها هستیم 

دوتا صندلي بگير كاش با قطار رفته بودي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای شما بودم نمیرفتم خودم با پسر دوسالم با اتوبوس اومدیم انقد اذیتم کرد توبه کردم دیگه با بچه سوار اتوبوس نشم. هر آن استرس داری نکنه کثیفی کنن پوشکشون عوض کنی مسافرا اعتراض کنن 

نکنید تو رو خدا

من شرایطم طوریه زیاد تو اتوبوس و قطارم

نوزاد نیارید آدم دیوونه میشه 

به حدی حال آدم گریه های وقت و بی وقت نوزدا بد میکنه که میخوای خودتو از پنجره بندازی بیرون ولی دیگع اونجا نباشی

من تجربه مسافرت با ماشین شخصی رو داشتم،اگر کسی کمک حالتون باشه خوبه،البته بستگی داره چندوقتش باشه....زیرشش ماه باشه بیشترین کارش شیردادن وپوشک عوض کردن هست تا ساکت باشه و مسافرای دیگه اذیت نشن.پس خودت باید به اندازه ای که تو خونه هستی غذا ومایعات بخوری تاشیر داشته باشی.

بخش دوم مسافرت زمستون،همین برف وبارون هست که خواهرتون کاملا حق داره،چون اگر درگیربرف بشین،خوب از دست راننده هم کاری بر نمیاد....شمافقط میتونین باتغذیه به موقع بچه رو ساکت نگهدارین تابقیه اذیت نشن،جلوی هوای بد رو که نمیتونین بگیرین

خدایا بی نهایت شکرت
پنج ماهشه دو تا به دردم نمیخوره

چرا اتفاقا... بچه رو میخوابونی کنارت.

ببین سختی راهش در دستشویی رفتنه!! من رفتم. بچه رو نمیدونی به می بسپاری. اگر آغوشی داره بردار با خودت ببری!!! من وقتی بچه خواب و همزمان هم به بغل دستیم که یه حاج خانوم بود سپردم هم به راننده... که اوه یکی تو زرد از آب در اومد دومی باشه ولی بازم خطرناک بود آور زنه بچه رو میزاشت زیر چادرش مثلا راننده نمی‌دید که... ولی خلاصه که سپردمش ن و رفتم. تو بچه ت کوچیکه بزارش آغوشی یا حتی شده با یه شال ببند به کمرت بعد برو دستشویی!!! آور سفرت واجبه. 

برا برف، کاری نداره تو نت بزن سایت forecaاب و هوا روچک کن. 

آور نگران شیرنی، شیرخشک بخر. 

لباس اضافه بردار اگر خیس شد عوض کنی... دستکش یه بار مصرف بردار برا تعویضش... 

اسباب بازی بردار حوصله ش سرمیره. ولی 12 ساعت رو یه صندلی بچه به بغل خیلی اذیت میشی. بچه هم چ ن جا نداره کلافه میشه میزنه به گریه... یه پارچه بزرگم بردار بنداز رو صندلی... هی دست میزنه به اون کثافتها هی میزنه به دهنش.