2777
2789
عنوان

طبقه پایینیمون به زنش خیانت کرد

1095 بازدید | 16 پست

چند وقت همش دعواشون بود زنشو کتک میزد من یبار بادختری تو خیابون دیدمش ولی بهش شک نکردم فکر میکردم پسر خوبی باشه یه بچه یک ساله داشتن زنش دوباره بار داربود ولی انقد زنش مهربون بود امشب سروصدا بود رفتم ف_ال گوش وایسادم دیدم زنه مچ شوهرشو گرفته زنگ زد ب ۱۱۰اومدن زنه خیلی گریه کرد الانم رفت بچشو جاگذاشته پیش بابائه ولی همش بچه داره گریه میکنه دلی خیلی سوخت برازنه 🥹🥹😭

ببخشید زیادشد 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو چجور اعتماد کرد داد ب همچین بابای بی ملاحضه ای ک فکر آینده بچه نیست خوشی زده زیر دلش

نمیدونم ولی حقش بود حالا بشینه هی بچه داری کنه زنه انقد گریه کرد جلو پلیس میخاست زنشو بزنه پلیسا نذاشتن نمیذاشت بره بزور رفت 

خدا لعنت کنه زن و مرد خیانت کارو 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حالا هی بگید بچه خوبه خوشبختی میاره🥴

یارو زنش بچه دوم حاملس هنوز آدم نشده

بعد خانمای نی نی سایت میان میگن بهتر برن مشاوره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بهش میومد مرد خیلی خوبه باشه سرشو اصلا بلند نمیکرد تا منو میدید سرش و مینداخت پایین سلام آبجی چی بگم ...

والا صاحب کارم تو روم گفت عمو و سرش پایین 

خبرش زن داش 

بعد پیام قربون صدقه واش من داده