2777
2789
عنوان

اگه یه نفر ب بچه اتون بگه مامانتو دوس نداشته باش

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست

منم در آینده احتمالا مجبورم به بچم شیرخشک بدم چون قرص میخورم و مستقیم وارد شیر مادر میشه یه زمانی بود که شیر مادر مقوی بود الان با این غذاهایی که یا هورمونی هستند یا شیمیایی یا کود چه خاصیتی برا بچه داره؟ یه گوجه میخوریم مزه هرچیزی میده غیر از گوجه این روزا همون شیرخشک بهتره برای بچه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

الان اکثرا شیرخشکین ‌‌‌‌...مگ مادری فقط ب شیر ختم میشه ..میگفتی کاش مادرت بهت شیر نمیداد عوضش یادت م ...

کاش میتونستم بگم بهش

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم در آینده احتمالا مجبورم به بچم شیرخشک بدم چون قرص میخورم و مستقیم وارد شیر مادر میشه یه زمانی بو ...

کاش همه طرز فکرشون همین بود 

درسته ولی فکر و خیال اخرشبه

منم از بس اورتینک میکردم و همش فکر خیال داشتم رفتم دکتر قبلا.اون این حرفو بهم زد و الان واقعا فکر و خیالم کمتر شده.هرچیزی همون لحظه.بعدا اگر اومد توی ذهنت جلوشو بگیر خودتو مشغول چیز دیگه کن

من با ۲۹سالمه مامانم بهم شیرخشک داده بود الانم هیچ مشکلی ندارم کی گفته شیرخشک بد ؟؟یا نشونه دوست نداشتن بچه ؟؟؟ دوقلوهای خودمم شیرخشکی بودن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

خودتو اذیت نکن جواب ابلهان خاموشیست همونایی که یه زمان به خاطر شیر خشکی بودن بچم همش کنایه می زدن حا ...

منم خیلی حرفا شنیدم بخاطر شیر خشکی بودن بچم 

ولی این حرف امشب خیلی ناراحتم کرد 

هیچموقعه اینقد ناراحت نشده بودم

کاش همه طرز فکرشون همین بود  

توجه نکنید بابا من ناراحت این هستم در آینده بارداریم چطور باشه اونم سپردم به خدا ولی ناراحت این موضوع نیستم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حالااین خوبه،خواهرشوهرم ب پسرم گفته بودمامانت احمقه

اون دیگه نوبره

بچم هفت ماهشه شاید بگن حالیش نیست یه چیزی گفته ولی من ک حالیمه چی بچم داری میگی

من با ۲۹سالمه مامانم بهم شیرخشک داده بود الانم هیچ مشکلی ندارم کی گفته شیرخشک بد ؟؟یا نشونه دوست ندا ...

طرز فکر قدیمی 

انگار ک شیر نمیدی مادرنیستی

منم از بس اورتینک میکردم و همش فکر خیال داشتم رفتم دکتر قبلا.اون این حرفو بهم زد و الان واقعا فکر و ...

درسته حق با شماست