2777
2789

بگه مامانتو دوس نداشته باش چون به تو که شیر نداده 

شیر خشک میخوری 

ناراحت نمیشید😔

من که عمدی بچمو شیر خشکی نکردم شیرم بخاطر استرسی ک داشتم خشک شد 

دلم شکست ولی هیچی نگفتم 

الان میگم کاش حداقل چیزی میگقتم الان هی بهش فکر نمیکردم اعصابم خورد بشه

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

به هیچکس همچی اجازه ای نمیدم

طرفو خفش میکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر نیستم اما پاره اش میکردم

من خودمم شیر خشکی بودم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مغز فندقی...رفتارش حرکاتش مثل بچهاست..بهش میگم با این هیکلت خجالت نمیکشی مثل بچها اینارو میگی؟ خجالت بکش 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین عزیزم این حرف یه تراپیست بود به من:

یا جواب حرف رو همونجا بده محترمانه،یا دیگه بعدش بهش فکر نکن.

آیا سهمیه ی شیر شما قرار بوده به ایشون برسه که نگرانه؟دفعه ی دیگه چیزی گفت همونجا بگو ببخشید من دوست ندارم کسی در مورد شیر من نظر بده و به بچه م چیزی بگه.من مادرشم و منو دوست داره لطفا نگید مرسی.

به هیچکس همچی اجازه ای نمیدم طرفو خفش میکنم

انگار ک شیر خشک میدی دیگه هیچ زحمتی برای بچه نمیکشی 

بچه خودش بزرگ میشه بدون دردسر و شب بیداری و واکسن و فلان اینا

ببین عزیزم این حرف یه تراپیست بود به من: یا جواب حرف رو همونجا بده محترمانه،یا دیگه بعدش بهش فکر نک ...

درسته ولی فکر و خیال اخرشبه