2777
2789
عنوان

کمککککک امپول تخمک گذاری hcg ‘hmg

61 بازدید | 4 پست

سلام خانما 

من روز چهارشنبع هفته پیش لک بینی داشتم تا به امروز فقط پنج شنبه و جمعه خونریزیم زیاد شد اما همونم قهوه ای بود کلا حالا 

دکتر برای من امپول HMG و HCGنوشتن 

بعد گفتن که  روز چهارم و ششم و هشتم بزنم اما خب من نمیدونم کدومو چ روزی بزنم کسی تجربشو داشته که چطوری استفاده کنه 

و اینکه قرص استرادیول و قرص اوزیل و قرص لتروزول هم نوشتن اما نمیدونم روزی چند عدد باید بخورم 

Live for ourselves not for showing that to others

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تا جایی که در حد کتاب خوندم و استادم سر کلاس گفته اول HMG میزنن بعد HCG اولی برای اوایل سیک ...

اخه دکتر بهم گف از روزی ک خونریزیت زیاد میش باید روز اول پریودیت حساب کنی اما خب من امروز پاک شدم ینی از روزی ک لک دیدم حساب کردم امروز روز هفتممه 

اما از روز  خونریزیم  امروز روز  پنجمم 

گیج شدم چون امروز پاک شدم

Live for ourselves not for showing that to others
اخه دکتر بهم گف از روزی ک خونریزیت زیاد میش باید روز اول پریودیت حساب کنی اما خب من امروز پاک شدم ین ...

حتما برو پیشش موقعی حرف میزنه صداشو ضبط همه سوالارو ازش بپرس 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!