2821
2789

نامزدم وضع مالیش خوبه این اولین ولنتاینمونه راستش من هرچی براش بخرم اون بهترینشو داره میخوام بیشتر براش خاطره انگیز باشه میشه ایده ی خوب بدید برای کادو

عکسشو بده تابلو فرش کنن 

دستبند طلا 

یه ایده دیگه هست که خیلی جالبه یکی از دوستام این هدیه رو برای تولدش گرفت یک آینه بود که وسطش ریتم اهنگ مورد علاقش رو زده بود یه بارکد کوچک هم کنار اینه بود که اسکنش میکردی همون آهنگ برات بالا میومد به نظرم جالب بود

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه چیزی بگیر که بین شما دونفر معنی دار باشه

یعنی تا اونو دید یاد یه خاطره مشترک یا یه حرفی که بینتون رد و بدل شده بیفته.

و اگر شخص احساساتی و رمانتیکی هست حتما سعی کن یه شعر کوتاه براش بنویسی

(تاکید میکنم اگه اهلشه/ چون یه سری اینجور چیزا رو مسخره میکنم)

الان چیزی به ذهنم نمیرسه والا ، یه چیزی خودت درست کن  که ارزش کار بره بالا مثل قلب سوپرایز و پاپسیکل اینا ، توشم بده از این مدلاکه عکسای دو نفره رو کوچیک چاپ میکنن ،چاپ کن و تو چند تا کاغد چند تا جمله قشنگ بنویس لوله کن و از این کارای فانتزی دیگه

الان چیزی به ذهنم نمیرسه والا ، یه چیزی خودت درست کن  که ارزش کار بره بالا مثل قلب سوپرایز و پا ...

اخه ضایع نمیخوام بشم مشکلم اینه از بابام بابد پول بگیرم خیلی زیادم نمیتونم هزینه کنم 🥲

اخه ضایع نمیخوام بشم مشکلم اینه از بابام بابد پول بگیرم خیلی زیادم نمیتونم هزینه کنم 🥲

چرا ضایع بشی، ولن اصلا قرار نیست کادو گرون باشه همون شکلات ایناست، اونایی ام که گفتم همشون کم هزینست فقط باید سلیقه به خرج بدی و شیک درست کنی

2825
2823
2791
2779
2792